"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני סנטר ב-N.B.A ואני הומו"

בראיון חושפני לספורטס אילוסטרייטד יוצא ג'ייסון קולינס מהארון • "שאבתי השראה ואומץ מהפיגוע בבוסטון"

,עודכן
צילום: אי.פי // גאה. ג'ייסון קולינס

הכדורסלן מה-N.B.A שהפך לגאוות הקהילה: ג'ייסון קולינס יצא מהארון, כך הפך להיות הספורטאי הפעיל הראשון בארה"ב, שמשחק בקבוצה גדולה ושיוצא מהארון. בראיון מיוחד למגזין "ספורטס אילוסטרייטד", חושף קולינס את נטיותיו המיניות לראשונה.

"אני בן 34, סנטר ב-N.B.A. אני שחור. ואני הומו", מצהיר הכדורסלן, שבעבר שיחק בבוסטון וכעת הוא שחקן חופשי. "לא כיוונתי להיות האתלט הראשון שמשחק בקבוצה גדולה שיוצא מהארון. אבל מכיוון שזה קרה, אני שמח להתחיל בזה".

"כשהייתי צעיר יצאתי עם נשים, אפילו הייתי מאורס", מתוודה הספורטאי. "חשבתי שאני צריך לחיות בדרך מסוימת. חשבתי שאני צריך להינשא לאישה ולהביא איתה ילדים. המשכתי להגיד לעצמי שהשמיים אדומים, כשלמעשה תמיד ידעתי שהם כחולים".

לשאלה מדוע יצא מהארון דווקא עכשיו השיב כי דווקא שאב השראה מהפיגוע במרתון בבוסטון. "צריך כמות ענקית של אנרגיה כדי לשמור על סוד כזה".

במכתב המרגש שכתב ושיפורסם במגזין, ציין קולינס, כי חשב שעולמו יתפרק אם מישהו יידע על הסוד שלו. "אבל כשהכרתי בנטיות המיניות שלי, הרגשתי שלם בפעם הראשונה. עדיין יש לי את אותו חוש הומור, עדיין יש לי את אותם גינונים ולחברים שלי יש עדיין את תמיכתי", כתב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר