"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: מתנגד חיסונים נגד עובדת בארומה
לקוח צילם סרטון שבו גער במוכרת, לאחר שביקשה ממנו לצאת מהמסעדה מכיוון שלא התחסן, וכי הוא אינו עומד בהנחיות התו הירוק • הגולשים ברשת זעמו
ארומה אספרסו בר (לסניף אין קשר לכתבה) // צילום ארכיון: יהושע יוסף // ארומה אספרסו בר (ארכיון, לסניף אין קשר לכתבה)

תיעוד: מתנגד חיסונים נגד עובדת בארומה

לקוח צילם סרטון שבו גער במוכרת, לאחר שביקשה ממנו לצאת מהמסעדה מכיוון שלא התחסן, וכי הוא אינו עומד בהנחיות התו הירוק • הגולשים ברשת זעמו

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

מקומם:סרטון שצילם לקוחמתנגד לחיסוניםבסניף של ארומה ישראל בטמרה עורר היום (שני) סערה ברשת. בסרטון שצילם וצבר צפיות רבות, נראה הלקוח גוער בעובדות של הסניף, היות וביקשו ממנו שיישב בחוץ ולא בתוך הסניף מכיוון שהוא אינו מחוסן. יש לציין כי העובדות התנהלו לפי ההנחיות של התו הירוק, שמאפשרות רק למחוסנים לשבת בתוך המסעדה. לקוחות שאינם מחוסנים צריכים לשבת בחוץ לפי הנהלים.

האירוע החל בשעה 16:30 כשהגיע הלקוח לסניף. הוא אמר לאחת העובדות שאסור לה להוציא אותו החוצה, והיא קראה לעובדת נוספת, לה אמר הלקוח בתגובה שאסור להן להוציא אותו החוצה וכי אין דרכון ירוק במדינת ישראל.

"אתם חושבים שיצא, התקשורת אומרת שיצא. תביאו לי שוטר והוא יגיד שלא יצא חוק כזה במדינת ישראל. אני לא רוצה לשבת בחוץ", אמר הלקוח. כאשר נשאל על ידי עובד אחר מדוע הוא אינו עוטה מסכה, ענה לו הלקוח כי יש לו פטור. בסופו של דבר הגיע שוטר למקום והרחיק אותו, אך יחד עם זאת לא הוגשה תלונה למשטרה.

התגובות ברשת זעמו על הלקוח שדיבר בצורה בוטה כלפי העובדות. כך למשל כתב אחד הגולשים, "הישראלי המכוער, קווים לדמותו... מוציא מצלמה ומתנהג בבריונות כלפי עובדים שלא מבינים מה הוא רוצה מהחיים שלהם. אלה ההנחיות שהם קיבלו. לא מתאים לך? לך תפגין נגד מי שמקבל את ההחלטות האלה, ולא נגד עובדים זוטרים. גם בלי מסכה וגם לא מחוסן. מסכן אחרים ועושה ״אבו עלי״... וכמובן כל הכבוד לעובדות על זה שסבלו אותו ושמרו על קור רוח".

גולשת אחרת כתבה: "גועל נפש של בן אדם מצלם את העובדות אבל לא את עצמו. מאיים על עובדים שבסך הכל ממלאים אחר הוראות משרד הבריאות. החוצפן עוד איים בתביעה, ההיפך - העובדים שם אמורים לתבוע אותך.. הם ביקשו ממנו לא לצלם והוא עוד ממשיך בשלו".

תגובה נוספת של גולשת זועמת תקפה את האיש ואמרה "מה באמת חשבת שתעלה את הסרטון הזה? שתקבל פידבק, או שימחאו לך כפיים ויגידו לך כמה אתה פיקח וחכם...תציית להנחיות כמו כולם גם אם מתאים וגם אם לא, זאת המציאות ולא הכל לשביעות רצוננו... יצאת טיפש ואידיוט".

והייתה גם גולשת שהביעה את תמיכתה לעובדות במסגרת יום האישה הבינלאומי שמתקיים היום וכתבה: "פרובוקטור שבא להטריד ביום האישה... שקוף וברור שהוא משועמם שבא להטריד וכל הכבוד לבנות שעמדו מולו ודיברו בסובלנות ונימוס".

מרשת ארומה ישראל נמסר "רשת ארומה ישראל פועלת בהתאם לתקנות שקבעה הממשלה. לצערנו, הלקוח סירב לקבל זאת ונהג בתוקפנות ובחוסר דרך ארץ כלפי העובדות המקסימות, אותן אנו מבקשים לשבח על התנהלותן המנומסת והמאופקת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...