"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המאבק של פייסבוק נמשך: מחקה קבוצה ישראלית של מתנגדי חיסונים

על פי הרשת החברתית, הקבוצה, שמנתה כ-14 אלף חברים, ”הוסרה מהפלטפורמה בגין הפרת המדיניות שלנו בדבר מידע כוזב סביב חיסוני הקורונה"

,עודכן
צילום: יוסי זליגר

פייסבוק הסירה אתמול (ראשון) את קבוצת הפייסבוק "לא לדרכון הירוק", שכללה כ-14 אלף חברים, לאחר שאלו ניצלו את הפלטפורמה להפצת תיאוריות קונספירציה על החיסון לקורונה ואף עודדו זריקת חיסונים לפח, כך נחשף אמש בחדשות 12.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

למרות הסרת הקבוצה הפופולרית ביותר, חבריה כבר נוהרים לקבוצות חדשות, שמכילות אלפי חברים חדשים. כזכור, כחלק מהשיטה שנחשפה לאחרונה, המשתתפים עודדו אנשים לקבוע תור לחיסון כשמראש ידעו שאינם מתכוונים לקבל את הזריקה, זאת במטרה ברורה – להשליך חיסונים לפח.

פייסבוק
פייסבוק

מפייסבוק נמסר: ״הקבוצה המדוברת הוסרה מהפלטפורמה בגין הפרת המדיניות שלנו בדבר מידע כוזב סביב חיסוני הקורונה, כחלק מהמאמץ המתמשך שלנו נגד דיסאינפורמציה שקשורה במגפה ועלולה לסכן את בריאות הציבור״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר