בבית משפחת הופר-שרייבר חיים בקצב מהיר. בנוסף להיותם הורים לזאטוטה בת 5, נער מתבגר וחיילת, רז ואירית הם אנשי שיווק מנוסים ומוכרים בענף הנדל״ן. יחד יש להם כ-30 שנות ניסיון בשיווק, ניהול ומכירה של פרויקטים שונים בנדל"ן. מאחוריהם כ-10,000 יח"ד במצטבר, ששווקו בהצלחה לאורכה ולרוחבה של הארץ.
לאחר כעשור, רז שרייבר מסיים את תפקידו כסמנכ"ל שיווק ומכירות של קבוצת אלמוג ומצטרף לזוגתו אירית הופר, מייסדת חברת INHOUSE לשיווק פרויקטים בנדל"ן. החברה שיווקה במהלך 6 שנות פעילותה כ-1,500 יח"ד ברחבי הארץ.
"במהלך השבוע אנחנו מאוד עסוקים, ואין לנו הרבה זמן לבשל ולהפתיע", מספרים בני הזוג. "בסוף השבוע הבית שלנו מוקדש לזמן איכות עם המשפחה והחברים. אנחנו מארחים בתדירות גבוהה ומאוד אוהבים את זה".
רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום
מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>
הם בחרו להציג מתכון קליל ואהוב במיוחד לגלידה. "ההכנה מתוקה וכיפית לא פחות מהגלידה עצמה", הם אומרים. "כולם שותפים, לכל אחד יש את הטעם המועדף עליו וכמעט תמיד תמצאו אצלנו במקפיא את אחת הגרסאות".
פיסטוק, פטל, חלבה, שוקולד - הכל הולך, לדבריהם. "מומלץ לשחק עם הטעמים, ואפשר גם להכין כעוגת גלידה, קינוח אישי מרשים או הכי פשוט כדור גלידה בגביע".
המצרכים
2 שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז
1 כף ליקר מליבו או כל אלכוהול שאתם אוהבים
כוס שוט ( 60 מיליליטר )רכז טעם (הסבר למטה)
ההכנה
1. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה
2. מוסיפים את החלב המרוכז ותרכיז הפטל ומקפלים בעדינות
3. מוזגים לתבניות סיליקון ומכסים בניילון נצמד
4. מכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות
הטעמים שלנו
פיסטוק ושוקולד לבן ( הפייבוריט של רז): מקפלים כפית מחית פיסטוק לתוך התערובת. מוזגים את התערובת לכלי הגשה. ממיסים 40 גרם שוקולד לבן ומערבבים עם כפית מחית נוספת. מזלפים טיפות ומטמיעים בתוך התערובת. יוצרים עיטורים עם קיסם.
שוקולד מריר אספרסו (הטעם המועדף על אירית): כף ליקר קפה, שוט קצר של אספרסו מעורבבים עם 3/4 חבילת שוקולד מריר 80% מומסת. מקפלים בעדינות לתוך התערובת.
פטל (אהוב על אלה): מחממים בקערה 150 גרם פטל קפוא. מקררים מעט ומעבירים דרך מסננת דקה, כך שייווצר נוזל נקי ללא גרגירים.
