"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מותק של גלידה
"ההכנה כיפית לא פחות מהגלידה עצמה", אומרים רז שרייבר ואירית הופר
צילום: אלבום פרטי // אירית ורז. נהנים לארח

מותק של גלידה

"ההכנה כיפית לא פחות מהגלידה עצמה", אומרים רז שרייבר ואירית הופר

, עודכן

בבית משפחת הופר-שרייבר חיים בקצב מהיר. בנוסף להיותם הורים לזאטוטה בת 5, נער מתבגר וחיילת, רז ואירית הם אנשי שיווק מנוסים ומוכרים בענף הנדל״ן. יחד יש להם כ-30 שנות ניסיון בשיווק, ניהול ומכירה של פרויקטים שונים בנדל"ן. מאחוריהם כ-10,000 יח"ד במצטבר, ששווקו בהצלחה לאורכה ולרוחבה של הארץ.

לאחר כעשור, רז שרייבר מסיים את תפקידו כסמנכ"ל שיווק ומכירות של קבוצת אלמוג ומצטרף לזוגתו אירית הופר, מייסדת חברת INHOUSE לשיווק פרויקטים בנדל"ן. החברה שיווקה במהלך 6 שנות פעילותה כ-1,500 יח"ד ברחבי הארץ.

"במהלך השבוע אנחנו מאוד עסוקים, ואין לנו הרבה זמן לבשל ולהפתיע", מספרים בני הזוג. "בסוף השבוע הבית שלנו מוקדש לזמן איכות עם המשפחה והחברים. אנחנו מארחים בתדירות גבוהה ומאוד אוהבים את זה".

רוצים להישאר מעודכנים כל הזמן? הירשמו עכשיו לניוזלטר של נדל"ן היום

מדברים נדל"ן עם עופר פטרסבורג. האזינו לפודקאסט החדש >>

הם בחרו להציג מתכון קליל ואהוב במיוחד לגלידה. "ההכנה מתוקה וכיפית לא פחות מהגלידה עצמה", הם אומרים. "כולם שותפים, לכל אחד יש את הטעם המועדף עליו וכמעט תמיד תמצאו אצלנו במקפיא את אחת הגרסאות".

פיסטוק, פטל, חלבה, שוקולד - הכל הולך, לדבריהם. "מומלץ לשחק עם הטעמים, ואפשר גם להכין כעוגת גלידה, קינוח אישי מרשים או הכי פשוט כדור גלידה בגביע".

המצרכים

2 שמנת מתוקה

1 פחית חלב מרוכז

1 כף ליקר מליבו או כל אלכוהול שאתם אוהבים

כוס שוט ( 60 מיליליטר )רכז טעם (הסבר למטה)

כל אחד והטעם שלו  // צילום: אלבום פרטי
כל אחד והטעם שלו // צילום: אלבום פרטי

ההכנה

1. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה

2. מוסיפים את החלב המרוכז ותרכיז הפטל ומקפלים בעדינות

3. מוזגים לתבניות סיליקון ומכסים בניילון נצמד

4. מכניסים למקפיא ל-4 שעות לפחות

הטעמים שלנו

פיסטוק ושוקולד לבן ( הפייבוריט של רז): מקפלים כפית מחית פיסטוק לתוך התערובת. מוזגים את התערובת לכלי הגשה. ממיסים 40 גרם שוקולד לבן ומערבבים עם כפית מחית נוספת. מזלפים טיפות ומטמיעים בתוך התערובת. יוצרים עיטורים עם קיסם.

שוקולד מריר אספרסו (הטעם המועדף על אירית): כף ליקר קפה, שוט קצר של אספרסו מעורבבים עם 3/4 חבילת שוקולד מריר 80% מומסת. מקפלים בעדינות לתוך התערובת.

פטל (אהוב על אלה): מחממים בקערה 150 גרם פטל קפוא. מקררים מעט ומעבירים דרך מסננת דקה, כך שייווצר נוזל נקי ללא גרגירים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו