צילום: אי-פי // בלייק גריפין במדי הקליפרס. ריחופים כאלה כבר לא נראה ממנו

גריפין חתם בנטס, שהפכה פייבוריטית לאליפות

הפורוורד בן ה-31, שניצל את סעיף ה"ביי-אאוט" בחוזה שלו בדטרויט, מצטרף אל דוראנט, אירווינג והארדן, שעל פי סוכנויות ההימורים הפכו לקבוצה האיכותית ביותר

בלייק גריפין, שנחתך מדטרויט בסוף השבוע האחרון ולמעשה הפך לשחקן חופשי, הצטרף לפנות בוקר (שני) באופן רשמי לקבוצת הכוכבים של ברוקלין נטס. גריפין בן ה-31, שניצל את סעיף ה"ביי-אאוט" בחוזה שלו בפיסטונס, שעמד על 56.5 מיליון דולר, יצטרף כעת אל קווין דוראנט, קיירי אירווינג וג'יימס הארדן, שהפכו באופן אוטומטי לפייבוריטים ברורים לזכייה באליפות.

גם סוכנויות ההימורים התרשמו מההחתמה של גריפין ונכון לעכשיו הנטס עקפו את הלייקרס וכעת הם המועמדים מספר אחת לזכייה בכתר. על פי התחזיות ויחסי ההימורים, אחריהן בתור נמצאות הקליפרס, יוטה ומילווקי.

גריפין. יצליח לגעת בטבעת ראשונה? // צילום: אי-פי
גריפין. יצליח לגעת בטבעת ראשונה? // צילום: אי-פי

גריפין שהעמיד העונה שורה סטטיסטית של 12.4 נקודות, 5.2 ריבאונדים ו-3.9 אסיסטים ב-20 משחקים במדי דטרויט, התיר את חוזהו על מנת לזכות בפעם הראשונה באליפות. עד לפני המעבר, היה נראה כי הפורוורד, שנבחר שש פעמים בעבר לאולסטאר, נמצא בשלהי הקריירה שלו לאור שתי עובדות מרכזיות: גריפין כבר לא קולע באותם אחוזים גבוהים מתחילת הקריירה, והשחקן שהיה מפורסם בריחופים מתחת לסלים, למעשה לא הטביע מאז סוף עונת 2019!

"אני מודה לפיסטונס על העובדה שהגענו יחד לפתרון הכי נכון עבור כל הצדדים", נפרד גריפין באלגנטיות מדטרויט, "תודה על ההבנה, עכשיו אני רוצה להשיג משהו קצת אחר בקריירה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...