"אם לא נבוא מוכנים - ניענש"

חלוץ מכבי ת"א, איתי שכטר יודע שהוא וחבריו חייבים להגיע דרוכים למשחק מול בית"ר (שני, 20:45): "צריכים ריכוז"

צילום: באדיבות מכבי ת"א // שכטר. דרוך לקראת בית"ר

אחרי הניצחון על הפועל חיפה (0:2) בשבוע שעבר, מכבי תל אביב תתייצב מחר (שני, 20:45) בפני אתגר חדש. האלופה תארח באיצטדיון בלומפילד את בית"ר ירושלים למשחק במסגרת המחזור ה-24 בליגת הבורסה לניירות ערך, כאשר ניצחון יעלה את אותה למקום הראשון בטבלה. היום דיברו המאמן פטריק ואן לוון והחלוץ איתי שכטר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק.

המאמן פטריק ואן לוון אמר לקראת המשחק: "כל קבוצה שפוגשת אותנו נותנת את המקסימום, ולכן אנחנו צריכים להיערך בהתאם. ההפסד של בית"ר לסכנין לא אמור להשפיע עלינו. בשבועות האחרונים נתנו לכולם אפשרות לשחק כי היה לנו לו"ז עמוס. נמשיך לעקוב אחר מצבם של כל השחקנים כדי שנוכל לסיים את הליגה עם כל הסגל. כרגע, מי שלא היה במשחק האחרון יהיה בחוץ גם מחר".

ואן לוון, היום במסע"ת // צילום: באדיבות מכבי ת"א
ואן לוון, היום במסע"ת // צילום: באדיבות מכבי ת"א

החלוץ איתי שכטר הוסיף: "אין לנו זמן לאבד נקודות. אנחנו צריכים להיות מרוכזים בבית"ר, שהיא אחת הקבוצות הטכניות בליגה מבחינתי. אנחנו צריכים להמשיך בצניעות ובעבודה הקשה, כי בסופו של דבר זה מה שיביא אותנו למקום שאנחנו רוצים להיות בו. אם לא נבוא מוכנים, אנחנו יכולים להיענש. אנחנו בקצב מצוין מאז שהגיע פטריק, גם השחקנים עם ביטחון יותר גדול ועובדים יותר קשה. צריך להגיד את האמת, שכל שחקן בסגל מרגיש מוערך ומבין שהוא יכול לשנות. זה הכוח של מכבי תל אביב בשנים האחרונות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר