"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יאיר גולן: "הפלשתינים הם אויב שלנו"

חבר הכנסת וסגן הרמטכ"ל לשעבר, התייחס לפתיחת החקירה בבית הדין הבינלאומי בהאג • "מגנה את ההחלטה, מדינת ישראל היא לא פושעת מלחמה"

,עודכן
יאיר גולן, צילום: אורן בן חקון

חבר הכנסת מטעם מרצ וסגן הרמטכ"ל לשעבר,יאיר גולן, התראיין היום (חמישי) לרדיו 103FM, והתייחס להחלטת התובעת בבית הדין הבינלאומי בהאג לפתוח בחקירה נגד מדינת ישראל, בגין ביצוע פשעי מלחמה לכאורה.

"מדוברבהחלטה מאכזבת ומסוכנתלישראל", אמר ח"כ גולן, "בית הדין לא הוקם בשביל עניינים פוליטיים, אלא הוקם בשביל לשפוט רוצחי עמים, דברים שנעשים במקומות האפלים ביותר בעולם, וישראל רחוקה מזה. אבל עם זאת, אני לא ממש מתפלא - כי האופן הרשלני שמדינת ישראל מטפלת בנושא הפלשתיני פשוט הזמין את זה".

// צילום ארכיון

לדבריו, "אני מגנה את ההחלטה וחושב שישראל לא עושה פשעי מלחמה, אך עם זאת, אני אומר בצורה ברורה שכשישראל לא מאפשרת שום משא ומתן מדיני בעשור האחרון, ושאנו מעלים על דעתנו שאפשר לאמץ את תוכנית טראמפ שנעשתה במעמד צד אחד - אנו מביאים את זה על עצמנו".

ח"כ גולן התייחס לעמדתם של הפלשתינים: "מה חשבנו, שהם לא ינצלו כל כלי בינלאומי כדי לנגח את ישראל? שהאירופאים לא משתפים עם זה פעולה? ידוע שהם מתנגדים לסיפוח ורואים את מה שקורה בשטחים. אני הגעתי לאותה מסקנה שהגיע אליה אריאל שרון, מהפלשתינים חייבים להיפרד, הם הרי אויב שלנו. לא לחינם שרון בנה את גדר ההפרדה, ולא סתם הוא הוציא את מדינת ישראל מרצועת עזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר