נתניהו בכנס הליכוד: "אנחנו במגעים על הסכמי שלום נוספים"
רה"מ השתתף בכנס פתיחת הקמפיין של הליכוד שבמהלכו שוחח עם פעילים בזום • "זוכרים מה אמר לפיד? הוא טען שבינואר תגיע קופסא עם 5 חיסונים"
,עודכן
ראש הממשלהבנימין נתניהוהשתתף הערב (רביעי) בכנסת בחירות של מפלגת הליכוד, ובמהלכו שוחח עם פעילי המפלגה באמצעות הזום וחשף כי הוא בעיצומם של "מגעים אינטנסיביים לשלום עם מנהיגים ערבים נוספים".
לדברי רה"מ, "לא רק שההסכמים שאנחנו מביאים משנים לטובה את היחסים בין ישראלים לערבים מחוץ לישראל, הם גם משנים לטובה את היחסים בין יהודים לערבים בתוך ישראל". דבריו של נתניהו על הסכמי השלום מגיעים לאחר שהשר אופיר אקוניסהתבטא באופן דומה בפודקאסט "ישראל היום" עם יעקב ברדוגו.
עלהחלטת בית הדין בהאגלפתוח בחקירה נגד ישראל אמר: "בית הדין שהוקם כדי להגן על האנושות מפני הזוועות של הנאצים - פונה נגד מדינת היהודים. כשבית הדין מוטה מראש נגד מדינת ישראל יש רק דבר אחד שאפשר לעשות, להילחם על האמת בדעת הקהל העולמית. נלחם כדי לשמור על כל חייל וחייל, כל לוחם ומפקד".
עלהאיום האיראניאמר: "כל זמן שאני ראש ממשלת ישראל, לאיראן לא יהיה נשק המוני. לא אהסס להתייצב מול כל העולם, וכל מי שמאיים להשמיד אותנו. כמו ששלחתי את כוחותינו להביא את הדיסקים מאיראן. וכפי שאני שולח אותם לבצע עוד אינספור פעילויות שהשתיקה היפה להם".

ראש הממשלה התייחס למצב הפוליטי בישראל: "אם נקבל את יאיר לפיד כראש ממשלה, יהיו פה כסאות מוזיקליים של החלפת ראש ממשלה כל חצי שנה, כמו תורנות מטבח. גם לדני דיין נפלט שגדעון אמר שיישב בממשלה בראשות לפיד. אחרי שמורידים את כל המסכות, צריך להבין שזה יהיה קרב צמוד בין אלו שרוצים ממשלת ימין לבין אלה שנותנים קולותיהם ליאיר לפיד".
נתניהו הוסיף: "זוכרים מה אמר לפיד בעניין החיסונים? הוא טען שבינואר תגיע קופסא עם 5 חיסונים, וכל היתר יגיעו אחרי כולם. אבל אנחנו הבאנו 12 מיליון חיסונים. אנחנו אלופי עולם בחיסונים. בעוד שלפיד מתייאש, אני כבר באמצע עשייה. במקום שבו יאיר לפיד מרים ידיים - אני רק מתחיל להפשיל שרוולים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו