צילום: רויטרס // הולאנד חוגג אמש בראמון סאנצ'ס פיחואן

הולאנד: "אמבפה נתן לי מוטיבציה"

לאחר שכבש צמד מול סביליה בחוץ וקירב את דורטמונד לרבע גמר הצ'מפיונס, הנורבגי הצעיר חשף ממי קיבל את ההשראה

הצגה גדולה של ארלינג הולאנד במשחק הראשון מול סביליה במסגרת שמינית גמר ליגת האלופות (2:3), עם צמד ובישול, קירבה את דורטמונד לשלב הבא. הנורבגי סידר לשוורצגלבן ניצחון חוץ ראשון בספרד בליגת האלופות מאז אוקטובר 1996, אז גברה 0:1 על אתלטיקו מדריד ורשם את שערו ה-25 העונה במדים הצהובים ב-24 הופעות בלבד. 

יממה לאחר שראה את קיליאן אמבפה מפרק את ברצלונה (1:4) בקאמפ נואו במדי פ.ס.ז', הויקינג סיפר כי ההופעה של הצרפתי נתנה לו השראה. "כשראיתי שקיליאן כבש שלושער אתמול קיבלתי מוטיבציה בחינם אז אני מודה לו", אמר. "היה ערב נחמד. אמבפה כבש שערים יפים, אז קיבלתי ממנו דחיפה וזה היה נחמד", הוסיף.

הולאנד ואמבפה אגב, הם שני השחקנים היחידים שכבשו 18 שערים לפני שהגיעו לגיל 21. הנורבגי הוסיף: "הייתה לנו תכנית משחק טובה. אדין מאמן טוב ודיברתי איתו המון. הוא אמר שהיום יהיה המשחק שלי ושאקבל את ההזדמנויות שלי וקיבלתי. זה ניצחון חשוב. אנחנו צריכים להתאושש מהר עכשיו. יש לנו עוד משחק ענק כבר בסוף השבוע. אנחנו צריכים להישאר בחשיבה החיובית הזו ולקחת אותה קדימה כי אנחנו חייבים לנצח בדרבי מול שאלקה, אבל היה נחמד מאוד לנצח היום".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...