לחץ גדול באיגוד הג'ודו הישראלי עקב החשד למספר נדבקים בקורונה שהגיעו להשתתף בגרנד סלאם ת"א 2021 שצפוי להיפתח מחר.
בעדכון שהוציא איגוד הג'ודו הודגש כי: "המשלחות לא באות במגע עם הציבור הישראלי ומרגע הנחיתה המשתתפים לא יצאו מהמלון". עוד הובטח כי :"הוועדה המארגנת פועלת על פי הנחיות משרד הבריאות ונמצאת בקשר רציף עם אנשי המשרד".
באיגוד הבטיחו שכל אחד מהמשתתפים, עלה לטיסה לישראל רק אחרי שהציג שתי תוצאות שליליות בבדיקת הקורונה, מ-72 השעות האחרונות שלפני הטיסה, וכל מי שהגיע לארץ "נמצא בבידוד מחמיר".
חמישה מהמשתתפים זוהו כחולי קורונה, אם כי תוצאות הבדיקה הוגדרו כגבוליות. שלושה מהם התגלו כשליליים בבדיקה נוספת, בדיקה נוספת של משתתף שאינו ספורטאי עדיין לא הגיעה. החמישי נחשב למחלים, כי למרות שהתגלה כחיובי, כבר נדבק בעבר בקורונה.
באיגוד חזרו והדגישו: "אנחנו פועלים על פי הנחיות משרד הבריאות ונמשיך לפעול על פי הנהלים המחמירים של האיגוד העולמי ומשרד הבריאות".

