"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
באיראן תקפו: "בושה שתישאר על מצחו של מולאי לנצח"
לאחר שערק מארץ מולדתו ונחת בישראל כדי להשתתף בגרנד סלאם שייערך בסופ"ש, הג'ודוקא סופג אש: "הפנית עורף למולדתך בעבור חופן דולרים או מדליה"
צילום: באדיבות איגוד הג'ודו // מולאי עם שגיא מוקי, הבוקר

באיראן תקפו: "בושה שתישאר על מצחו של מולאי לנצח"

לאחר שערק מארץ מולדתו ונחת בישראל כדי להשתתף בגרנד סלאם שייערך בסופ"ש, הג'ודוקא סופג אש: "הפנית עורף למולדתך בעבור חופן דולרים או מדליה"

מערכת ספורט היום
, עודכן

לאחר המון תקוות מצד מארגני טורניר גרנד סלאם ת"א בג'ודו שייערך בסופ"ש, שלשום (ראשון) בלילה, נחת בישראל סעיד מולאי.

האיראני שערק ממולדתו והיגר למונגוליה התקבל בחום ע"י איגוד הג'ודו הישראלי והעומד בראשו - משה פונטי והבוקר (שלישי) לאחר שעבר בדיקת קורונה שלישית שיצאה חיובית, מולאי התאמן לראשונה על אדמת ישראל ופגש את חברו הטוב, שגיא מוקי.

הערב, יו”ר איגוד הג’ודו האיראני, אראש מירסמאיילי, תקף בחריפות את מולאי ואמר: “זו אינה גאווה, אלא בושה שתישאר על מצחו של סעיד מולאי לנצח. אני מתנצל בפני משפחות החללים והעם האיראני על המעשה הזה, ומתבייש בכך שספורטאי טיפש שרואה רק את טובתו האישית, נסע לתל אביב ועוד מתגאה בכך. סעיד, הפנית עורף למולדתך בעבור חופן דולרים או מדליה.

עוד אמר מירסמאיילי: "זו בושה גדולה שספורטאי חלול שהתחרה תחת דגל מונגוליה בשעה ש-90 אלף ג’ודאים איראנים מושעים מכל פעילות. מולאי הוא זה שהפך את הסיפור לעניין פוליטי, בעוד שאנחנו מנסים לא להפוך את הספורט האיראני לפוליטי. לא סתם אמצעי התקשורת המתנגדים לאיראן מסקרים את הביקור הזה בהרחבה. הוא מכר את מולדתו אך ורק לטובת האינטרסים האישיים שלו”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...