חתול נמצא בתא הטייס של מטוס בואינג

עובדי נתב"ג הבחינו באורח מפתיע: חתול שישב בחלון מטוס של חברת אל על, וגרם לנזקים בריהוט ובפלסטיקה • לאחר חיפושים, הוא נמצא והועבר לטיפול

החתול תופס שמש בתא הטייס, אתמול // צילום: עידו וכטל // החתול תופס שמש בתא הטייס, אתמול

נתב"ג אמנם סגור לטיסות מסחריות, אך עובדי נמל התעופה זכו אתמול (ראשון) לדרמה קצת אחרת: עובדים שעברו ליד מטוס בואינג 737 של אל על הבחינו בחתול שיושב על החלון בתא הטייס, מביט החוצה.

מיד לאחר שצילמו את התמונה, הזעיקו העובדים עזרה כדי לחלץ את החתול. צוותים של אל על שנכנסו למטוס נדהמו לגלות שהחתול גרם לנזקים לא קטנים במטוס, לאחר שקרע ושבר חלק מהריהוט ומהפלסטיקים בקבינה.

לאחר זמן קצר שבמהלכו חיפשו הצוותים את החתול, הוא נמצא בריא ושלם והועבר לטיפול. הפעם האחרונה שבה המטוס הזה טס הייתה ב-24 בינואר, לפני כשבועיים, מדובאי לישראל. השמיים נסגרו יום לאחר מכן, ומאז מרבית מטוסי החברה, כמו של שאר החברות, מקורקעים. לא ברור מתי הספיק החתול להיכנס פנימה, וייתכן כי הוא נכנס במהלך עבודות תחזוקה שנערכו לאחר מכן.

חשוב לציין כי לא מדובר בפעם הראשונה שבה נמצא חתול במטוס אל על. לפני כשלושה חודשים התגלה חתול במטוס החברה בהונג קונג, ובמשך יומיים שלמים המטוס היה על הקרקע, שכן חל איסור לטוס כאשר ישנם בעלי חיים משוחררים במטוס. כעת יצטרכו באל על לתקן את הנזקים שנגרמו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר