"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגולשים נדהמו: העוגה הסודית של מקדונלד'ס

צפו: סרטון שעלה לטיקטוק והפך לוויראלי חושף פריט מפתיע שלא קיים בתפריט של המסעדה - עוגת רונלד מקדונלד • "צריך מזל כדי להצליח לקנות אותה"

,עודכן
סניף מקדונלד'ס (אילוסטרציה), צילום: GettyImages

בזכות כמה סרטוני טיקטוק שמספר צופיהם מגיע לכשמונה מיליון, נחשף אחד הסודות של מקדונלד'ס: מאכל שנמצא מחוץ לתפריט ("אוף מניו"), שמתברר שהוא זמין כבר תקופה ארוכה בערים שונות. מדובר בעוגת שוקולד בציפוי לבן עם דמותו של רונלד מקדונלד, מה שהופך את חווית פריסת העוגה לתענוג גדול יותר.

@kayrock93

Here ya go guys! Bought another one#cake#mcdonalds#fyp#foryourpage#viral

Yummy - Justin Bieber

הטיקטוקרית קיילי וויקס אחראית על החשיפה הזאת, אחרי שהעלתה סרטון של העוגה שנרכשה, לטענתה, במסעדת מקדונלד'ס באומהה, נברסקה. "ידעתם שבמקדונל'ס מוכרים עוגה בתשעה דולרים?", כתבה בטקסט שמצורף לסרטון, שבו היא נראית חותכת את עוגת השוקולד עם הציפוי הלבן. הווידאו זכה ליותר משמונה מיליון צפיות ולאינספור תגובות של עוקבים, שהיו די המומים ממה שראו.

"זה מזכיר לי את שנת 1999 ואת סבתא שלי, שהייתה נוהגת לקנות לי את העוגה הזו", כתב אחד המגיבים, ואחרים ציינו אף הם שמדובר בפריט נוסטלגי שלדעתם אינו קיים יותר בחברה. גולשים נוספים טענו כי הסרטון הינו מתיחה בלבד, מה שגרם לוויקס להגיע אל אותה מסעדה שוב ולצלם את העוגה המדוברת שקנתה שם פעם נוספת.

לאחר שנשאלו בנוגע לכך, מסרו עובדים במקדונלד'ס לרשת פוקס: "העוגה הזו אכן קיימת, אך היא לא מופיעה בתפריט ולא תמיד זמינה. היא צצה מדי פעם במסעדות של החברה, וצריך מזל כדי להצליח לקנות אותה". דובר מקדונלד'ס העולמית, מנגד, לא הגיב לפניית פוקס בנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר