"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי שורת ביטולים: ישראל סטארט אפ ניישן פותחת את העונה
הקבוצה הישראלית שגייסה שורה של כוכבים במטרה להפוך לכח משמעותי בענף תחל את שנת 2021 בטור אטואל דה באסא׳ג
צילום: נועה ארנון // ישראל סטארט אפ ניישן באימונים

אחרי שורת ביטולים: ישראל סטארט אפ ניישן פותחת את העונה

הקבוצה הישראלית שגייסה שורה של כוכבים במטרה להפוך לכח משמעותי בענף תחל את שנת 2021 בטור אטואל דה באסא׳ג

אלי שטרן
, עודכן

בשעה טובה. אחרי שורה של מירוצים שבוטלו בשל משבר הקורונה, עונה המירוצים 2021-22 של ישראל סטארט אפ ניישן תיפתח סוף סוף מחר (רביעי). הקבוצה הישראלית שגייסה שורה של כוכבים במטרה להפוך לכח משמעותי בענף, תפתח את העונה בעיר נימס בדרום צרפת בטור אטואל דה באסא׳ג, מירוץ קשה בן חמישה שלבים בהשתתפות רוב הקבוצות הבכירות.

למרות הבשורות הטובות, בקבוצה רשמו גם אכזבה כאשר תקנות הקורונה החדשות שנכנסו לתוקף אתמול בצרפת לנוכח גל החדש של הנגיף, אסרו על כניסת אזרחים מחוץ לאיחוד האירופאי וכך נאלצה הקבוצה להחליף את אלוף ישראל עומר גולדשטיין, ברוכב אחר.

גולדשטיין מקווה שיוכל להתחרות בטור האמירויות בהמשך החודש לצדו של הבריטי כריס פרום בהופעת הבכורה שלו במדי הקבוצה. גלי הקורונה החדשים הביאו עד כה לביטול של לא מעט מירוצים מתחילת העונה ביניהם הטור של ארגנטינה, טור מאיורקה, טור ולנסיה וטורי אנדלוסיה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...