"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גל מקל סובל מסיבוך של קורונה: "לא לזלזל בנגיף"
קריש דם התפתח בריאותיו של הרכז בן ה-32 לאחר שנדבק בווירוס וגם סבל מקוצר נשימה • השחקן עובר טיפול במדללי דם וייעדר מהמגרשים בחודשים הקרובים • מקל: "מצבי יכול היה להיות מסוכן הרבה יותר"
צילום: עודד קרני // מקל. "המקרה שלי יכול ללמד שיעור"

גל מקל סובל מסיבוך של קורונה: "לא לזלזל בנגיף"

קריש דם התפתח בריאותיו של הרכז בן ה-32 לאחר שנדבק בווירוס וגם סבל מקוצר נשימה • השחקן עובר טיפול במדללי דם וייעדר מהמגרשים בחודשים הקרובים • מקל: "מצבי יכול היה להיות מסוכן הרבה יותר"

יעקב מאיר
, עודכן

גל מקל, קפטן נבחרת ישראל ושחקנה של מלאגה הספרדית, סובל מסיבוך של נגיף הקורונה שהוביל לקריש דם בריאות.

לפני כחודש, בעודו מחלים משבר בכף היד, נמצא מקל חיובי לקורונה ועמו נדבקו אשתו ובנו הקטן. בעקבות כך, נכנסו השלושה לבידוד במשך שבועיים. לאחר מכן החל מצבו להשתפר והשחקן אף חזר לפעילות קלה כחלק מהליך השיקום מהפציעה.

באחד הימים הרגיש קוצר נשימה קל ומיד עבר בדיקות שגילו כי כתוצאה מהנגיף התפתח אצלו קריש דם, ולכן החל מיידית טיפול תרופתי במדללי דם, טיפול שימנע ממנו לשוב למגרשים בחודשיים הקרובים לפחות.

גל מקל קפטן נבחרת ישראל, יחמיץ את חלון הנבחרת בחודש הבא בפולין. מקל שנדבק בקורונה לפני מספר שבועות, סובל מסיבוך של המחלה ויעדר מהמגרשים בחודשיים הקרובים.

"אני מרגיש הרבה יותר טוב, חוזר לפעילות גופנית בהדרגה בדרך להחלמה מלאה בקרוב", אמר מקל, "בהתחלה הבשורה הזו מצאה אותי מאוכזב מאוד כשהבנתי שלא אוכל לשחק בתקופה הקרובה עם קבוצתי וכמובן בחלון הקרוב עם הנבחרת, אבל בראייה רחבה יותר, התופעה בה נתקלתי יכלה לסכן את הבריאות שלי בצורה חמורה וטוב שהצלחנו לעלות על הדברים מבלי לגרום כל נזק. אני צפוי לחזור לפעילות מלאה לקראת השלבים האחרונים של העונה וכמובן לנבחרת ישראל בפעילות הבאה שלה".

"המקרה שלי יכול ללמד שיעור שגם אני, בן 32, בכושר גופני גבוה ובמצב גופני תקין לחלוטין עלול להסתבך עם וירוס הקורונה ולכן חשוב מאוד שכולנו נדע לא לזלזל בנגיף ובתוצאותיו בתקווה לסיים עם המגיפה בהקדם האפשרי", סיים הגארד הוותיק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...