"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוצגה: מרצדס EQA

מרצדס חשמלית לחלוטין נוספת, והפעם פנאי קומפקטי

,עודכן

מרצדסממשיכה לדחוף קדימה את הסדרה החשמלית שלה (EQ). הפעם זהו ה-EQA החדש שמוצג, רכב פנאי קומפקטי כל-חשמלי. מקביל אם תרצו, ל-GLA המוכר.


עוד מאוברדרייב >>>


למרצדס EQA 250 הספק של 188 כ”ס וטווח נסיעה של עד 486 ק”מ. בעתיד הקרוב צפויים להצטרף דגמים נוספים עם הספק גדול יותר (286 כ”ס) וטווח נסיעה שיעפיל אל מעבר 500 ק”מ. במרצדס מתגאים ביעילות האווירודינמית של ה-EQA עם מקדם גרר של 0.28Cd. לפי מרצדס הפיתוח האווירודינמי שלו נעשה לראשונה באופן דיגיטלי לחלוטין.




לארץ צפוי ה-EQA להגיע במהלך המחצית השנייה של 2021. מחירים ללקוח המקומי טרם פורסמו אך אצל היבואנית מבטיחים כי הרוכשים בארץ ייהנו ממערך טעינה הולך ומתפתח. הם מציינים כי כבר כיום ישנה פריסה של תחנות טעינה, כולל עמדות מהירות, ברחבי הארץ ושבתקופה הזו, ישנו פיתוח מהיר להגדלת מספר התחנות והפרישה באתרים נוספים רבים.




גילי פריאנטה, מנכ”ל מרצדס-ישראל מציין: “אנחנו גאים להוביל את המהפכה בתחום הרכב החשמלי. ה – EQC, שהושק לאחרונה בישראל, התקבל בהצלחה רבה ואנחנו שמחים שנוכל להציע כלי רכב חשמלי מרשים נוסף. ה-EQA,” מוסיף פריאנטה, “הוא יצירה טכנולוגית מרשימה ביותר, שמשתלבת כך בטבעיות בין שאר דגמי מרצדס”.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר