"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התפתחות בפרשת הנחת הרימון

צעיר ממרכז הארץ נעצר בחשד למעורבות בהנחת הרימון בבית משפחת אצילי • אחרי חקירה של מספר שעות הוא שוחרר לביתו • בימים הקרובים צפויים מעצרים נוספים

,עודכן
צילום: לירון מולדובן // עומר אצילי. התפתחות בפרשה

משטרת מרחב ירקון צפויה לבצע בימים הקרובים מעצרים של מספר חשודים בהנחת רימון ההלם בבית הוריו של הקשר עומר אצילי. היום (שני) נעצר צעיר ממרכז הארץ בחשד למעורבות ואחרי חקירה של מספר שעות הוא שוחרר. הצעיר שנעצר מוכר כאוהד כדורגל ונבדק האם העובדה הזו קשורה להנחת הרימון.

בשלב זה, החקירה מתנהלת בעיקר סביב השאלה מי שלח את הצעיר למעשה כאשר כרגע במשטרה מסתמכים על צילומי אבטחה בהן נראה אופנוע חשוד. בסביבתו של השחקן הודו אתמול כי הם מעודדים מההתפתחויות האחרונות ומשוכנעים שבקרוב האירוע יפוענח

בשבוע שעבר, עומר אצילי ואשתו הגיעו למתן עדות במשטרת מרחב איילון. בני הזוג סיפרו לחוקרים כי בתקופה האחרונה קיבלו הודעות רבות לטלפון הנייד שברשותם, ביניהן גם איומים, אולם לא פנו איתם למשטרה.

בנוסף, החוקרים ‏גם גבו עדויות במקום האירוע משכנים של הורי אצילי שאחד מהם טען כי ראה שני ברחוב רוכבי אופנוע לבושים בשחור ומאחר שאין ליד בית הוריו מצלמות אבטחה, השוטרים אספו את אותן צילומים מהסביבה הקרובה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר