"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אישה הרה שנדבקה בקורונה נאבקת על חייה
היא נמצאת בשבוע ה-31 להריונה ובביה"ח שוקלים ליילדה בהמשך היום • היום חלה החמרה במצבה, שהפך לקשה מאוד ולא יציב, וכעת היא מורדמת ומונשמת
מחלקת הקורונה בבית החולים בילינסון // צילום: יוסי זליגר // מחלקת הקורונה בבית החולים בילינסון

אישה הרה שנדבקה בקורונה נאבקת על חייה

היא נמצאת בשבוע ה-31 להריונה ובביה"ח שוקלים ליילדה בהמשך היום • היום חלה החמרה במצבה, שהפך לקשה מאוד ולא יציב, וכעת היא מורדמת ומונשמת

מיטל יסעור בית-אורירון דורון
, עודכן

רופאים במחלקת טיפול נמרץ קורונה וגינקולוגים בבית החולים בילינסון נאבקים בשעה זו (שישי) על חייה של אישה בשנות ה-30 שנדבקה בקורונה, ונמצאת בשבוע ה-31 להריון. מוקדם יותר היום משרד הבריאות דיווח על יממה רביעית ברציפות עם יותר מ-9,000 נדבקים.

החלו החיסונים לגילאי 50 // צילום: משה בן שמחון, יוני ריקנר, שמואל בוכריס

בשעות הלילה היא פונתה החולה ע"י מד"א מירושלים לבית החולים בילינסון שבפתח תקווה, והיום בשעות הבוקר חלה החמרה במצבה, שהפך לקשה מאוד ולא יציב, וכעת היא מורדמת ומונשמת.

האישה מטופלת במהלך הריונה בבית החולים ביחידה לרפואת אם ועובר. זהו ההריון החמישי של האישה, ומבית החולים בילינסון נמסר כי בהמשך היום יחליט צוות הרופאים האם ליילדה.

מחלקת הקורונה בבית החולים בילינסון // צילום: יוסי זליגר
מחלקת הקורונה בבית החולים בילינסון // צילום: יוסי זליגר

בתוך כך, מוקדם יותר היום עדכן משרד הבריאות כי אתמול אובחנו 9,192 חולים בנגיף הקורונה, מתוך 123,111 בדיקות שבוצעו - שיעור הבדיקות החיוביות עומד על 7.7%. בבתי החולים מאושפזים 1,141 חולים במצב קשה ובהם יש 351 במצב קריטי ו-291 מונשמים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...