"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: מכת הקורונה בוושינגטון בעיצומה
בארה"ב מדווח כי בקבוצה של אבדיה נמצאו שחקנים חיוביים ולכן בהנהלת הליגה החליטו לבטל גם את המפגש בין אטלנטה לפיניקס, שהיה אמור להתקיים הלילה
צילום: אי-אף-פי // דני אבדיה. מספר שחקנים חולים בוושינגטון

דיווח: מכת הקורונה בוושינגטון בעיצומה

בארה"ב מדווח כי בקבוצה של אבדיה נמצאו שחקנים חיוביים ולכן בהנהלת הליגה החליטו לבטל גם את המפגש בין אטלנטה לפיניקס, שהיה אמור להתקיים הלילה

מערכת ספורט היום
, עודכן

דני ואבדיה וחבריו היו אמורים לשחק הלילה (בין רביעי לחמישי) מול יוטה, אך לאחר שרוי האצ'ימורה ומו ואגנר נאלצו לבידוד ומכיוון שבוויזארדס התקשו להעמיד שמונה שחקנים כשירים, כפי שמחייב פרוטוקול הליגה, הוחלט לפנות בוקר על דחיית ההתמודדות.

הערב (רביעי) מדווח בארה"ב כי הנהלת הליגה החליטה לדחות גם את המפגש בין אטלנטה לפיניקס לאחר שהתברר כי מספר שחקנים נוספים בוושינגטון נדבקו בנגיף הקורונה (השמות עדיין לא פורסמו) ומכיוון שדווין בוקר וחבריו שיחקו מול הוויזארדס בליל שני האחרון, בליגה החליטו לא לקחת את הסיכון וביטלו גם את המפגש מול ההוקס, שיהיה למעשה המשחק השביעי שנדחה מאז תחילת עונת 2020/21.

המאמן סקוט ברוקס התייחס לנושא, כשסיפר לתקשורת: "ידענו שזה יקרה, ידענו תמיד שיש אפשרות שהקורונה תגיע גם אלינו. ביטלנו את האימון כי היינו חייבים לפעול בחוכמה. נחכה לראות עד מחר איך נוכל להמשיך. לפי פרוטוקול הליגה, אנחנו צריכים להיות בטוחים. אנחנו נזרום מיום ליום, אין לנו תכניות לטווח ארוך. חייבים לפעול לפי הפרוטוקול של הליגה. אנחנו חשים שזה הדבר הנכון לעכשיו, אנחנו לא רוצים לסכן שחקנים ואנשי צוות במצבים מדאיגים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...