חברת התעופה הישראלית "ישראייר" יצאה בקמפיין שמעודד להתחסן. החברה תעניק הנחה בגובה של 50 דולרים לכל מי שיעבור חיסון, גם אם יוכיח שעבר רק את החיסון הראשון. את הסכום ניתן יהיה לממש לרכישת חופשות וטיסות גם בפסח ובקיץ.
נכון לעכשיו, ישראייר היא חברת התעופה הראשונה שמציעה הטבות למתחסנים, אם כי ישנו צפי לחברות נוספות בענף ובענפים נוספים שיציעו הטבות והנחות למי שיקבלו חיסון. המתחסנים, כמו כל שאר המזמינים באתר החברה, יוכלו לרכוש גם מגן ביטול נסיעה בעלות של 20 דולרים המאפשר ביטול מכל סיבה שהיא 48 שעות לפני מועד הטיסה.
חשוב לזכור ששער הדולר נמוך מאוד כרגע ונמצא בשפל של עשרות שנים. מחירי כרטיסי הטיסה וחבילות הנופש מתומחרות בדולרים וערכו הגבוה של השקל מקנה לצרכן הישראלי מחיר נוח יותר.
מחירים לדוגמא ליציאות בפסח ובחודשי הקיץ לאחר ההנחה: טיסות בלבד לקפריסין החל מ-130 דולרים, לאתונה החל מ-230 דולרים, לבחריין 250 דולרים, לטביליסי ובטומי החל מ-170 דולרים, סופיה החל מ-230 דולרים. חבילה לדובאי לארבעה לילות במלון חמישה כוכבים כולל ארוחת בוקר החל מ- 449 דולרים וארבעה לילות במלון חמישה כוכבים בוורנה על בסיס חצי פנסיון החל מ-342 דולרים.
לדברי גיל סתיו סמנכ"ל השיווק והמכירות של החברה: "הרחבת מעגל המתחסנים הגבירה את ההתעניינות בהזמנת טיסות וחבילות, השילוב של שער דולר נמוך, מגן ביטול טיסה יחד עם ההטבה למתחסנים מעניקה ערך משמעותי ללקוחות".
