נתניהו: "פעולותיו הכבירות של אדלסון למען ישראל ייזכרו לדורות"
ראש הממשלה נתניהו נפרד מהפילנתרופ שלדון אדלסון, שהלך לעולמו בגיל 87 • "תרם ביד רחבה למפעלים רבים שהצילו חיים והרימו את קרנה של ישראל בעולם"
,עודכן
ראש הממשלה בנימין נתניהו ספד היום (שלישי) לפילנתרופ ובעלי "ישראל היום" שלדון אדלסוןשהלך לעולמו בגיל 87לאחר מאבק במחלה קשה.
"בצער עמוק ובשיברון לב, רעייתי שרה ואני שולחים את תנחומינו לד"ר מירי אדלסון ולכל בני המשפחה על פטירתו שלשלדון אדלסוןז"ל", אמר נתניהו בביקור עם שר הבריאות יולי אדלשטיין בקופות חולים "כללית" באשדוד.
"רבים-רבים בעם היהודי, במדינת ישראל ובעולם כולו, שותפים לאבל כבד זה. פעולותיו הכבירות של שלדון לחיזוק מעמדה של ישראל בארה״ב ולחיזוק הקשר בין ישראל והתפוצות - ייזכרו לדורות.

"עם רעייתו מירי, שלדון היה מגדולי התורמים בהיסטוריה לעם היהודי, לציונות, להתיישבות ולמדינת ישראל. מ'תגלית' ועד אוניברסיטת אריאל, מבתי חולים ועד מחקר רפואי - שלדון תרם ביד רחבה למפעלים רבים שהצילו חיים והרימו את קרנה של ישראל בעולם. נזכור לעד את שלדון ואת תרומתו האדירה למען מדינת ישראל והעם היהודי. יהי זכרו ברוך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו