"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"סולומון לא יסרב למועדון כמו ארסנל"
מקורב לקשר הישראלי טען בתקשורת האנגלית כי "הוא מעדיף לעזוב את שחטאר בקיץ, אבל אם תגיד פנייה בינואר מנור לא יגיד 'לא', המנהל המקצועי אדו אוהב אותו" • עוד נכתב: "ארטטה ביקש חיזוק, וסולומון גבוה ברשימת ההעברות"
צילום: אי.אף.פי // סולומון. בקרוב בצפון לונדון?

"סולומון לא יסרב למועדון כמו ארסנל"

מקורב לקשר הישראלי טען בתקשורת האנגלית כי "הוא מעדיף לעזוב את שחטאר בקיץ, אבל אם תגיד פנייה בינואר מנור לא יגיד 'לא', המנהל המקצועי אדו אוהב אותו" • עוד נכתב: "ארטטה ביקש חיזוק, וסולומון גבוה ברשימת ההעברות"

מערכת ספורט היום
, עודכן

על רקע הדיווחים לפיהם ארסנל עוקבת אחר מנור סולומון ושוקלת לצרפו, בתקשורת האנגלית המשיכו לעסוק בכישרון הישראלי של שחטאר דונייצק.

"אנחנו מעדיפים שמנור יעזוב את שחטאר בקיץ ולא באמצע העונה, אך אם מועדון כמו ארסנל פונה אליך בינואר, אתה לא אומר לא. אדו אוהב את הילד", צוטט מקורב לקשר הישראלי באחד מאתרי האוהדים של ארסנל ((Gooner.

עוד דווח כי אדו, מנהלה המקצועי של ארסנל, עוקב מקרוב אחר סולומון והוא זה שאחראי למעשה על ההתעניינות של התותחנים בו. "ארטטה פנה לאדו במטרה לבקש חיזוק לסגל אחרי פתיחת העונה הקשה, וסולומון נמצא כרגע במקום גבוה ברשימת השחקנים של ארסנל".

"סולומון יכול לשחק בשני האגפים ולספק תחרות לוויליאן וניקולה פפה שנבחנים תחת זכוכית מגדלת לאור היכולת שלהם לאחרונה", נכתב בתקשורת הבריטית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...