"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: כל הדרכים לשדרוג הקפה הביתי

שחר ולינוי דנגור מ"קפה רות" בפ"ת מזמינים אתכם לסיור במפעל ומסבירים על כל הדרכים להפוך את הקפה הביתי שלכם לטעים ואיכותי יותר • בסדר בסגר

,עודכן
קפה רות \ צילום: יעקב בלומנטל // קפה רות

הסגר השלישי כאן ומערכת "ישראל היום" חוזרת לשדר לכם את לוח השידורים "בסדר בסגר", שבמסגרתו יובאו אליכם הביתה המקומות והפעילויות שאינכם יכולים כעת להגיע אליהם. הפעם אנחנו מגיעים לסיור מיוחד במפעל של "קפה רות" בפתח תקווה, מהעסקים המוכרים בתחום עם ותק של כ-30 שנה. שחר דנגור, מאנשי הקפה המקצועיים ביותר בארץ, ואחותו לינוי ילמדו אותנו על דרכים רבות שבאמצעותן נוכל לשדרג את חוויית הקפה שלנו בעודנו בבית.

צילום: משה בן שמחון

נפתח את הסיור במפעל עם היכרות בסיסית של מקור הפולים ותהליך הקלייה במכונות הענקיות שבמקום, משם נמשיך לחדר התצוגה ובו נכיר ציוד בסיסי שיהפוך את הקפה שלנו לטעים יותר בקלות, כולל שיטות לשדרוג הטעמים, ואפילו נלמד להשתמש במקינטה ביתית.

קפה רות \ צילום: יעקב בלומנטל
קפה רות \ צילום: יעקב בלומנטל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר