"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זה אמיתי: טיסות בפחות משקל!

חברת וויז פתחה בסיס חדש באבו דאבי ומציעה כרטיסי טיסה ליוון בפחות משקל • מדובר בכרטיס אולטרה לואוקוסט ונכון לעכשיו, החברה לא פועלת בישראל

,עודכן
צילום: קוקו // וויז מגיעה לאבו דאבי

חברת הלואוקוסט וויז אייר הקימה בסיס חדש באבו דאבי ולכבוד כך, הציעה החברה 2,021כרטיסי טיסהבמחיר של 0.27 דולרים, דירהאם אחד או 87 אגורות, תסתכלו על זה איך שתרצו. מדובר במבצע בקווים ליוון בלבד נכון לעכשיו.

חשוב לציין כי חברת הלואוקוסט עדיין לאמפעילה טיסות בקוויםבין נתב"ג לאבו דאבי, אך לא מן הנמנע שנראה אותה עושה את זה בקרוב ומציעה מבצעים מיוחדים. ההצעה האטרקטיבית היא ללא ספק צעד שיווקי מבריק, מדובר בכרטיס בסיסי בלבד ללא מזוודה או ארוחה.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

טיסה בדירהאם אחד (פחות משקל)
טיסה בדירהאם אחד (פחות משקל)

משך הטיסהמאבו דאבי ליוון הוא כשש שעות ומדובר במספר מצומצם כאמור של כרטיסים. כרטיסים יקרים יותר שכוללים מזוודה, הושבה ותנאים נוספים יעלו בקו הזה בין 330 שקלים ל-450 שקלים לאדם. בחיפוש באתר, כבר אזלו הכרטיסים, בעיקר כיוון שהמכירה החלה במהלך סוף השבוע.

נכון לעכשיו ישנן ארבע חברות תעופה שמפעילות טיסות ישירות בין ישראל לאיחוד האמירויות, כולן לדובאי. בחודש הבא אמורה להצטרף גם אמירייטס וחודש לאחר מכן גם אתיחאד שתהיה החברה הראשונה ככל הנראה שתפעיל טיסות ישירות לאבו דאבי. ישנה סבירות שגם וויז אבו דאבי תצטרף לחגיגה בהמשך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר