"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זינוק בעלייה: 0:2 לקריית שמונה על הפועל חיפה
הקבוצה של קובי רפואה חיברה בסמי עופר ניצחון שני ברציפות • מוחמד שכר הבקיע בדקה ה-10, אנסה הכפיל בתוספת הזמן • המארחת סגרה משחק שלישי רצוף ללא ניצחון
צילום: מאור אלקסלסי // עירוני קריית שמונה חוגגת בדרכה שלה, הערב

זינוק בעלייה: 0:2 לקריית שמונה על הפועל חיפה

הקבוצה של קובי רפואה חיברה בסמי עופר ניצחון שני ברציפות • מוחמד שכר הבקיע בדקה ה-10, אנסה הכפיל בתוספת הזמן • המארחת סגרה משחק שלישי רצוף ללא ניצחון

ליאב נחמני
, עודכן

הפועל חיפה רחוקה מלהיות קבוצה מושלמת. עכשיו תוציאו מפאזל חסר עוד שישה שחקני סגל שחלו בקורונה, ארבעה פצועים וזה משהו שקשה מאוד להוציא איתו נקודות.

חיים סילבס העלה הערב (שלישי) הרכב לא רע, על אף חיסורים של שחקני מפתח כמו נס זמיר, דור מלול, אלמוג בוזגלו ושני השוערים שלו, אבל מה שטוב מול האין הגנה של בית''ר ירושלים לא מספיק מול קבוצות אחרות, גם לא מול עירוני ק"ש.

הקבוצה של קובי רפואה לא מאריות הליגה, אבל כדי לכבוש מול הפועל חיפה לא צריך חוד מפחיד. מבצע יפה של מוחמד שכר (10), עוד התקפה מתפרצת בדקה ה-90 וכיבוש של יוג'ין אנסה, הספיקו לק"ש כדי לחזור מסמי עופר עם שלוש נקודות. לא ברור אם חיפה מייחלת לסגר כללי כדי שהסגל שלה יחזור למצבת שחקנים סבירה.

ק"ש מצידה, פתחה את הסיבוב השני בדיוק כמו הראשון, אבל כדי להיות בפלייאוף העליון היא תצטרך יציבות. חיפה וק"ש הן שתי קבוצות ששואפות לפלייאוף העליון, לכן הניצחון הזה של הכחולים יכול להיות מאוד משמעותי בסוף העונה, ההרחקה של קובי רפואה בסיום הרבה פחות.

קריית שמונה חוגגת את השער של שכר, הערב // צילום: מאור אלקסלסי
קריית שמונה חוגגת את השער של שכר, הערב // צילום: מאור אלקסלסי
קריית שמונה חוגגת את השער של שכר, הערב // צילום: מאור אלקסלסי
קריית שמונה חוגגת את השער של שכר, הערב // צילום: מאור אלקסלסי
עירוני קריית שמונה אוספת 3 נק' חשובות // צילום: מאור אלקסלסי
עירוני קריית שמונה אוספת 3 נק' חשובות // צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...