"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אדלשטיין: "אנחנו בעלייה מטורפת בתחלואה"
שר הבריאות ביקר עם רה"מ במתחם חיסונים בי-ם: "מבקש מכולם לגלות אחריות ולא לחכות לאכיפה" • נתניהו: "המטרה שלנו כרגע - להוציא את האוכלוסייה בסיכון מסיכון; אם נמשיך בשותפות הגדולה הזו, אנחנו נהיה המדינה הראשונה בעולם שיוצאת מהקורונה"
נתניהו ואדלשטיין, היום // צילום: חיים טויטו // נתניהו ואדלשטיין, היום

אדלשטיין: "אנחנו בעלייה מטורפת בתחלואה"

שר הבריאות ביקר עם רה"מ במתחם חיסונים בי-ם: "מבקש מכולם לגלות אחריות ולא לחכות לאכיפה" • נתניהו: "המטרה שלנו כרגע - להוציא את האוכלוסייה בסיכון מסיכון; אם נמשיך בשותפות הגדולה הזו, אנחנו נהיה המדינה הראשונה בעולם שיוצאת מהקורונה"

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן

"אנחנו אלופי העולם בכמות החיסונים, בפער":רה"מ בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין ביקרו היום(שלישי) במתחם חיסונים נגד קורונה בירושלים. התלווה אליהם ראש העיר משה ליאון. במעמד זה הרצל ופדילה לוי נטלו את מנת החיסון הראשונה, ובכך מספר המתחסנים בישראל חצה את ה-500 אלף.

"אנחנו פעלנו כדי להביא מיליוני חיסונים למדינת ישראל באמצעות שר הבריאות ומשרד הבריאות, בתי החולים וקופות החולים, שנרתמו כולם למען מבצע החיסונים הענק", אמר רה"מ."אנחנו מקדימים את העולם בהבאת ובמתן החיסונים. המשימה שלי - להבטיח את המשך הקצב הזה", ציין.

"נשאף לתת כמה שיותר חיסונים במהירות, אבל קודם כל, להוציא את האוכלוסיה בסיכון מסיכון, כיוון ששם מרוכזת רוב התמותה הטרגית ורוב התחלואה. רק כך נוכל לפתוח את הכלכלה, לעזור לעסקים ולחזור לחיים הנורמליים. זו המטרה שלנו: להחזיר את החיים למסלולם מהר ככל האפשר. אני מאמין שאם נמשיך לעבוד יחד עם השותפות הגדולה של אזרחי ישראל שבאים להתחסן, אנחנו נהיה אולי המדינה הראשונה בעולם שיוצאת מהקורונה - וזו בשורה גדולה מאוד לכולנו".

לדברי השר אדלשטיין, "אנחנו מתרשמים מכך שאנשים מגיעים והכל מתקתק, ומקווים לראות בקרוב את האור בקצה המנהרה ולחזור לחיים יותר סבירים. לצד זה אני לא אסתיר שאנחנו בעלייה מטורפת בתחלואה". השר אדלשטיין ביקש מכולם"לגלות אחריות, לא לחכות לאכיפה ולקיים את ההנחיות".

"אנחנו מקילים איפה שאפשר", קבע. "קיבלנו אחרי דיון לא פשוט, את ההחלטהלבטל את חובת הבידוד במלונית, אבל זה לא אומר שמי שמחויב להיות בבידוד צריך להפר אותו. להפר בידוד זה כמו נהג שיכור שנוסע במהירות מופרזת. רק ביחד נוכל לנצח, להרחיק את המחלה ולצאת מהחושך הזה, מהעבדות הזאת, לחירות אמיתית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...