"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל חיפה: גם זמיר ואלטרוביץ' חיוביים לקורונה
פרט לדור מלול ורז נחמיאס, שני שחקנים נוספים התגלו עם הנגיף • לירן סרדל בספק למשחק מול בית"ר, אגאדה צפוי להיות כשיר
צילום: אלן שיבר // זמיר חוגג. כעת ייצטרך לנח

הפועל חיפה: גם זמיר ואלטרוביץ' חיוביים לקורונה

פרט לדור מלול ורז נחמיאס, שני שחקנים נוספים התגלו עם הנגיף • לירן סרדל בספק למשחק מול בית"ר, אגאדה צפוי להיות כשיר

ליאב נחמני
, עודכן

תוצאות בדיקות הקורונה שביצעו אתמול (שני) שחקני הפועל חיפה, הגיעו למועדון ובהם התגלו שני שחקנים נוספים שנדבקו בנגיף: דודו אלטרוביץ ונס זמיר. נכון לעכשיו, יש ארבעה שחקנים בסגל של חיים סילבס שאובחנו כחיוביים אחרי המגנים דור מלול ורז נחמיאס. האחרון היה בסגל הקבוצה למשחק בשבת מול הפועל חדרה ובקבוצה מעריכים כי השחקן הנוסף נדבק ממנו, שכן מלול לא מתאמן מיום חמישי, אז החל לפתח תסמינים ונכנס לבידוד.

אגב, מלול דיווח אתמול לרופא המועדון על הטבה משמעותית במצבו והקלה בתסמיני המחלה. אם המגמה תימשך, הוא יוכל להשתחרר מבידוד כבר ביום שני הקרוב ולשוב לאימונים. בכל מקרה, מלול לא יהיה בסגל למשחק הקרוב מול בית''ר ירושלים.

בנושא אחר, הקשר לירן סרדל פצוע השריר הירך האחורי ובספק לשבת. סרדל נעדר מהמשחק האחרון מול חדרה. החלוץ וויליאם אגאדה צפוי להיות כשיר מול בית''ר. היום תשוב הקבוצה לאימונים אחרי יומיים בהם כל אנשי הצוות והשחקנים שהו בבידוד, עד קבלת תוצאות בדיקות הקורונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...