"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ב-1 בינואר: וואטסאפ תפסיק לתמוך במיליוני מכשירים
יש לכם טלפון ישן? ייתכן שלא תוכלו לגשת עוד לאפליקציה ב-2021 • מדובר בסמארטפונים המריצים גרסאות ישנות של iOS ואנדרואיד • כל הפרטים
צילום: ינון בן שושן

ב-1 בינואר: וואטסאפ תפסיק לתמוך במיליוני מכשירים

יש לכם טלפון ישן? ייתכן שלא תוכלו לגשת עוד לאפליקציה ב-2021 • מדובר בסמארטפונים המריצים גרסאות ישנות של iOS ואנדרואיד • כל הפרטים

ינון בן שושן
, עודכן

אפליקציית ההודעות הפופולרית ביותר בעולם וואטסאפ הודיעה כי היא תפסיק לתמוך בסמארטפונים ישנים החל מ-1 בינואר 2021. מטרת המהלך, כך לפי החברה, הוא להשקיע את מירב המאמצים לשיפור האפליקציה בגרסאות העדכניות של מערכות ההפעלה.

אז אילו מכשירים יאלצו להיפרד מוואטסאפ?מדובר בדגמי אייפון עם גרסאות ישנות יותר מ-iOS 9 – כלומר, אייפון 4 שהושק ב-2009 וקודמיו. כמו כן, האפליקציה לא תתמוך גם במכשירי אנדרואיד עם גרסה ישנה יותר מ-4.0.3 – כמו למשל סמסונג Galaxy S2, Motorola Droid Razr ו-Lg Optimus Black שהושקו ב-2011.

אוהבים טכנולוגיה ומדע?הצטרפו לעמוד האינסטגרם

זה אומר שמשתמשים שמחזיקים במכשירים לא נתמכים לא יוכלו להוריד את האפליקציה, ליצור חשבון חדש או לאמת חשבון קיים ממכשיר אחר. בכל אופן כדאי לשדרג כבר את המכשיר, או לפחות לגבות את ההיסטוריה שלכם בענן של גוגל כדי שלא תאבדו את כל המידע וההודעות.

לא יתמכו עוד בוואטסאפ. אייפון 4 ו-Galaxy S2 // צילום: רויטרס
לא יתמכו עוד בוואטסאפ. אייפון 4 ו-Galaxy S2 // צילום: רויטרס

וואטסאפ, הנמצאת בבעלות פייסבוק, הגיעה בחודש פברואר השנה ליותר מ-2 מיליארד משתמשים קבועים שמעבירים ביניהם 100 מיליארד הודעות בכל יום.

אוהבים טכנולוגיה ומדע?עקבו אחרינו אינסטגרם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...