"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ראשי הפלג הירושלמי תומכים בחיסונים
ראשי קבוצת החרדים הקיצונית, שלא אחת הפרה את ההנחיות בצורה מסיבית, קראו לציבור להתחסן לנגיף הקורונה • "אין חשש לנזק וסכנה"
חברי הפלג הירושלמי (למצולמים אין קשר לכתבה) // צילום: אורן בן חקון // חברי הפלג הירושלמי (למצולמים אין קשר לכתבה)

ראשי הפלג הירושלמי תומכים בחיסונים

ראשי קבוצת החרדים הקיצונית, שלא אחת הפרה את ההנחיות בצורה מסיבית, קראו לציבור להתחסן לנגיף הקורונה • "אין חשש לנזק וסכנה"

,עודכן

מנהיגיתנועת בני תורה(הפלג הירושלמי) ראש הישיבה רבי אשר דויטש, והפוסק רבי עזריאל אוירבך תומכים בחיסונים. במכתב מיוחד שפרסמו היום (שישי) כתבו: "דעת רופאים מומחים ויודעי דבר שנראה עתה כי אין בזה חשש נזק וסכנה".

צילום: דוברות בני תורה

קבוצת החרדים הקיצונית עשתה לא מעט בלגנים גדולים בשנים האחרונות, וגםבתקופת הקורונההפרו במספר מקרים את ההנחיות בצורה מסיבית.

ביום שלישיהפגינו אלפי אלפים חרדים מהפלג הקיצוניברחבי ירושלים, תוך שהם חוסמים נתיבי תנועה ומתעמתים עם שוטרים. ההפגנות פרצו לאחר שכוחות משטרה עצרו צעיר מהפלג, שלא הגיע ללשכת הגיוס כדי להסדיר את דחיית שירותו.

בהודעה שפרסמו בפלג הירושלמי, לאחר מעצר הצעיר, נאמר: "המוני בית ישראל יוצאים לירושלים למאבק נחוש ללא פשרות בו נקרא לשחרורו של בן הישיבה וביטול גזירת הגיוס. בשל מעצרו הנפשע של אסיר עולם התורה, שכנא רוטנברג בן 20 מישיבת פתחי שערים במודיעין עילית, עלו רבני הוועדה ושמעו מהם את ההוראה הנחרצת: 'להרעיש עולם ומלואו' כפי שהורה מרן ראש הישיבה בחייו - לצאת לרחובה של עיר ולהפגין נגד גזירת השמד של חוק הגיוס בכל מעצר של בן ישיבה שלא מתייצב בלשכות הגיוס".

עוד נמסר מטעם המפגינים כי "המוני בית ישראל יוצאים לירושלים למאבק נחוש ללא פשרות בו נקרא לשחרורו של בן הישיבה וביטול גזירת הגיוס. ראש הישיבה מסר את נפשו על מאבק זה של הצלת עולם התורה מהניסיון לבולל את הציבור החרדי עם הציבור הכללי. ראש הישיבה הורה לא לוותר על אף תלמיד ישיבה מציפורני השמד של הצבא, והתנגד לכל פשרה הטומנת בחובה הקרבה של תלמידי ישיבות על מזבח הנורמליזציה עם רשויות המדינה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו