"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: ״לא נאפשר לאיראן להשיג נשק גרעיני"

במהלך טקס הסיום של קורס טיס העביר רה"מ מסר נחרץ כלפי הרפובליקה האסלאמית • הרמטכ"ל התייחס לאירוע האלים בירושלים ואמר: "נחצה קו אדום"

,עודכן
צילום: צילום מסך // נתניהו: ״לא נאפשר לאיראן להשיג נשק גרעיני"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הביטחון בני גנץ נאמו היום (רביעי) במהלך טקס הסיום של קורס טיס שנערך בחצרים בהשתתפותם של נשיא המדינה ראובן ריבלין והרמטכ"ל רא"ל אביב כוכבי.

במהלך נאומו שלח נתניהו מסר לאיראן ואמר: "המדיניות שלנו ברורה, מי שינסהלפגוע בנו- יספוג מהלומה מוחצת. חיל האוויר נכון לפעול בעוצמה – בכל טווח, בכל זירה ובכל יעד. אנחנו מפקידים בידיכם לא רק את הכלים להגנתנו, אנחנו מפקידים בידיכם גם את האמון שלנו שתעשו כל מה שצריך כדי להגן על ארצנו ועל השמיים שלנו. עלו והצליחו".

ראש הממשלה התייחס בדבריו גםלתאונת ההתרסקותשקרתה בחודש שעבר בה נהרגו מדריך הטיסה רב-סרן במילואים איתי זיידן ז"ל ופרח הטיס, רב"ט ליהוא בן-בסה ז"ל. "האירוע מזכיר לנו שהגנת המדינה תמיד כרוכה בסיכון, אבל דבר אחד ברור: לא נפסיק לטוס, לא נחדל מן השמירה על ביטחון ישראל. צה"ל עושה זאת בלא הפוגה, סביב השעון, כולל בחודשי הקורונה".

נתניהו: ״לא נאפשר לאיראן להשיג נשק גרעיני" // צילום מסך
נתניהו: ״לא נאפשר לאיראן להשיג נשק גרעיני" // צילום מסך

נשיא המדינה רובי ריבלין פנה למסיימי הקורס ואמר: "עמדתם בכל הקשיים עברתם את כל המבחנים וגברתם בסבלנות ונחישות והתמדה על כל המשוכות והיום יש לכם כנפיים. לפני שישים שנה נולד הביטוי הטובים לטיס, שעודכן הטובות והטובים לטייס. זאת המציאות. חיל האוויר הישראלי הוא מהמעולים בעולם, חיל מתוחכם נועז ויצירתי שערוך לכל משימה, בזירות קרובות ורחוקות ואם נדרש לכך גם רחוקות מאד. יודעים את זה גםאויבנו וידידינו. כל זה בזכותכם".

הרמטכ"לאביב כוכביהתייחס לאירוע שהתרחש אתמול במהלך הפגנת הפלג הירושלמים בו חולץ האלוף יואל סטריק על ידי כוחות המשטרה: "מקרה כפי שהתרחש אתמול הוא חמור ביותר ומהווה קו אדום וראוי לכל גנאי. אנשי הפלג הירושלמי תקפו את מי שמגן עליהם. הם הפגינו בחוצות אבל הפגינו אבדן ערכים וכפיות טובה. הם צריכים לערוך חשבון נפש. הם והמנהיגים שלהם. אתם הטייסים צריכים להתרכז בדבר אחד - הגנת העם והארץ. אתם הטובים ביותר. אתם מצטרפים לחיל האוויר הטוב ביותר".

גם שר הביטחון בני גנץ נשא דברים ואמר: " בימים הללו שהם מאתגרים גם ביטחונית, נדרשים אומץ לב של רגע ואומץ לב של התמדה. אויבינו אינם נחים גם בתקופת הקורונה, וחיל האוויר הואחוד החניתבהשגת היעדים המבצעיים. בנושא ההתמדה, חיל האוויר משפר את יכולותיו, משתנה, מתפתח ונמצא במוכנות מלאה ומתמשכת למשימות שונות ומגוונות.

נאום שר הביטחון גנץ במסגרת סיום קורס טיס // צילום: טל עוז / משרד הביטחון

"חשוב שנזכור- חיילי צה"ל עומדים מול עשרות משימות מורכבות בחזיתות השונות, ובפרט ביהודה ושומרון. מצילים חיים, מונעים פיגועים. אין גוף ממושמע, לומד ומתורגל בישראל כמו צה"ל. גוף שה-DNA שלו הוא לחתור למגע ולפעול אך ורק למען מדינת ישראל ואזרחיה", הוסיף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר