"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברק שב מלונדון - וקיבל פטור ממלונית

בניגוד לשאר השבים מבריטניה, ראש הממשלה לשעבר יזכה להעביר את תקופת הבידוד בביתו המרווח • הסיבה, לדבריו: "קביעת גורמי האבטחה ומשרד הבריאות"

, עודכן
0
"נכנס באופן מיידי לבידוד בביתו" // צילום: גדעון מרקוביץ' // "נכנס באופן מיידי לבידוד בביתו" ,
"נכנס באופן מיידי לבידוד בביתו" // צילום: גדעון מרקוביץ' // "נכנס באופן מיידי לבידוד בביתו"

ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק שב הערב (שלישי) מלונדון. שאר החוזרים הועברו היישר מנתב"ג לבידוד במלונית, בהמשך להחלטת קבינט הקורונה בנושא. ברק, בשונה מהם, ישהה בבידוד ביתי בשל "קביעת גורמי האבטחה ומשרד הבריאות", לדבריו.

תגובתו של ברק: "ראש הממשלה לשעבר שב היום מלונדון ונכנס באופן מיידי לבידוד בביתו. ההחלטה להיכנס לבידוד ביתי הייתה על פי קביעת גורמי האבטחה ומשרד הבריאות".

כזכור, ההחלטה על בידוד ביתי לשבים מכל מדינות העולם התקבלה כבר ביום ראשון, אך בפועל השבים ממדינות ירוקות לא מחויבים בבידוד, כיוון שההחלטה תצא לפועל רק מחר ב-22:00.

צילום: שמעון יעיש

מנגד, החוזרים מבריטניה, מדנמרק ומדרום אפריקה הועברו עם נחיתתם למלוניות קורונה בשל החשש מהמוטציה החדשה והמידבקת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר