אולי משעמום, באיירן מינכן יצרה לעצמה מנהג להתחיל כל משחק ליגה בפיגור ולהתחיל משם. הערב (מוצ"ש) מול המוליכה לברקוזן זה קרה לה בפעם השביעית ברציפות כשפטריק שיק כבש שער מרהיב, אבל כמו בשבעת המקרים הקודמים האלופה נמנעה מהפסד.
רוברט לבנדובסקי, שחקן השנה הטרי, כבש בדקה האחרונה של המחצית הראשונה ובדקה ה-93 והעניק לבאיירן 1:2 ואת המקום הראשון בטבלה.

יממה אחרי שסגרה את עסקת דומיניק סובוסלאי שיגיע אליה בינואר מרד בול זלצבורג, ר.ב. לייפציג אכזבה עם 0:0 ביתי מול פ.צ. קלן. גם בורוסיה דורטמונד פספסה הזדמנות להתקרב לצמרת כשהפסידה 1:2 לאוניון ברלין המפתיעה. יוסוף מוקוקו אמנם הפך בגיל 18 ו-28 ימים לכובש הצעיר בהיסטוריה של הבונדסליגה, אבל ההגנה של דורטמונד כשלה פעמיים בדרך להפסד שלישי בחמשת המחזורים האחרונים.
הופנהיים חזרה לנצח כשחזרה מפיגור ל-1:2 מול בורוסיה מנשנגלאדבך. מונאס דאבור נכנס בדקה ה-71 בפיגור 0:1, ואיתו השלימה הופנהיים את המהפך. שאלקה, עם הוב סטיבנס על הקווים, הפסידה 0:1 לארמיניה בילפלד והאריכה ל-29 את רצף משחקיה ללא ניצחון.


