"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ממשיכה במסורת: מלניה בלוק מהפנט לכריסמס
הגברת הראשונה של ארצות הברית הקריאה סיפור לחג המולד לילדים בבית החולים • היא עשתה זאת בסטייל השמור לה, כמו תמיד
צילום: רויטרס // מלניה טראמפ

ממשיכה במסורת: מלניה בלוק מהפנט לכריסמס

הגברת הראשונה של ארצות הברית הקריאה סיפור לחג המולד לילדים בבית החולים • היא עשתה זאת בסטייל השמור לה, כמו תמיד

דניאלה קפלוטו
, עודכן

מלניה טראמפממשיכה את מסורת של הקראת סיפור חג המולד בבית החולים לילדים, כפי שעושה כל שנה הגברת הראשונה, וכמובן שהיא עשתה זו עם מראה שיק ותואם במדויק לאווירת החג.

היא הקריאה את הסיפור לשני ילדים, ריילי וויטני בן ה-6 וסופיה מרטינז בת ה-8, שישבו מולה על הרצפה במרחק 2 מטרים, בזמן ששאר הילדים בבית החולים צפו בשידור חי באופן וירטואלי מחדריהם.

לכבוד הביקור, טראמפ התלבשה בהתאם לרוח החג ולבשה מעיל טרנץ' מחויט מעור הפוך בצבע ירוק של מעצבת האופנה דיאן פון פירסטנברג. מחיר המעיל: 2,400 דולרים, ואין ספק שהוא אחד המעילים היפים שראינו העונה. טראמפ לבשה מתחת למעיל שמלת גולף שחורה וצנועה עם נעלי סטילטו עקב שפיץ מעור בצבע ירוק של מנולו בלאניק. אהבנו את הבחירה של המראה שהתאימה במדויק לתפאורת החג, ואף בתמונות היה נדמה כי מדובר בהפקת אופנה של ממש. טראמפ ממשיכה להציג בחירת מראות נפלאה ושיקית במיוחד בכל הזדמנות, שאפו.

מעיל באווירת חג המולד // צילום: רויטרס
מעיל באווירת חג המולד // צילום: רויטרס

טראמפ נכנסה לאולם ביחד עם הילדים כשהיא עוטה מסכה על הפנים, אבל ברגע שהתיישבה להקריא את הסיפור היא הורידה את המסכה, ומשום כך נגררה אל תוך סערת ביקורות קשות ברשת על כך שהסירה את מסכתה בזמן שביקרה ילדים חסרי חיסון בבית חולים. בעוד שטראמפ והילדות היו מרוחקות חברתית, מדיניות בית החולים קובעת כי "על כולם לעטות מסכה בכל עת" כדי למנוע את התפשטות הנגיף.

הדוברת של בית החולים דיאנה טרוז אמרה ל-CNN בנושא כי "על פי תקנות הבריאות של וושינגטון, עטיית מסכה אינה נדרשת כשאדם נואם מול קהל או בשידור טלוויזיוני, וזה בתנאי שאיש אינו נמצא במרחק של מטר וחצי מהדובר. במקרה של הביקור של מלניה ששודר ל-325 המטופלים שלנו, בזמן שהגברת הראשונה אכן הסירה את המסכה שלה בזמן קריאת הסיפור היא הייתה רחוקה יותר מ-12 מטרים מאנשים סביבה בתוך האולם הגדול שלנו, וכל שאר האנשים במרחב כן לבשו מסכות. בשאר הביקור שלה היא החזירה את המסכה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...