"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות הצפיפות: אלה ההנחיות החדשות להקלה על העומס בנתב"ג
כדי למנוע התקהלויות המוניות במקום, הוחלט לפרסם שורת שינויים בנהלים במקום • לפי אחד מהם, שרוולים לא יחוברו ליותר מארבעה מטוסים במקביל
ארה"ב. כעת החל מ-514 פאונד | צילום: יואב לימור

בעקבות הצפיפות: אלה ההנחיות החדשות להקלה על העומס בנתב"ג

כדי למנוע התקהלויות המוניות במקום, הוחלט לפרסם שורת שינויים בנהלים במקום • לפי אחד מהם, שרוולים לא יחוברו ליותר מארבעה מטוסים במקביל

שמעון יעיש
, עודכן

שר הבריאות יולי אדלשטיין ושרת התחבורה מירי רגב החליטו הערב (ראשון) להוסיף הנחיות חדשות לתו הכחול הקיים לנמל התעופה בן גוריון, זאת במטרה לבחון הסדר שיימנעהתקהלויות המוניותבמקום, כפי שנראהבתיעודים שונים בימים האחרונים.

לפי ההחלטה, מי שיגיע ממדינה ירוקה לא יצטרך לעבור תשאול. בנוסף, שרוולים לא יחוברו ליותר מארבעה מטוסים במקביל, עד שניים מהם כאלה שהגיעו ממדינות אדומות. רשות שדות התעופה הונחתה לתגבר את האכיפה על חברות התעופה במדינות המוצא, כך שלא יעלו על הטיסות נוסעים שלא הכינו הצהרת בריאות מראש.

בנוסף, הוחלט להקים צוות לשיפור הממשק המחשובי במקום כדי להביא לחיסכון בזמן וגם להשלים את תקינת מעברי הגבול מבחינת מספר הפקחים. עוד נקבע כי עם התחברותו של מטוס לשרוול, יתקיים פיקוח במקום ושהירידה ממנו תיעשה בקבוצות של בין 20 ל-30 נוסעים בלבד בכל פעם.

בנוגע לטיסות יוצאות, הוחלט לפתוח את דלפקי הטיסה ארבע שעות לפני מועד הטיסה, זאת בכוונה לרווח את הטיפול בתהליכי העלייה למטוס. עוד נקבע כי חברות התעופה יידרשו לאייש לפחות שש דיילות ודיילים בעמדות הצ'ק אין – ואלה יוכפלו באולם הטיסות היוצאות בנתב"ג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...