"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרווח כולו שלה: המשמעות הכלכלית להעפלה
ניצחון הערב (19:55) על קרבאח בליגה האירופית יכול להעלות את מכבי ת"א לשלב 32 האחרונות • על הדרך הצהובים גם מחייכים בזכות ההכנסות הגבוהות שעוד יכולות לצמוח
צילום: עמי שומן // פשיץ' מול ויאריאל. ימשיך להוביל את התקפת הצהובים

הרווח כולו שלה: המשמעות הכלכלית להעפלה

ניצחון הערב (19:55) על קרבאח בליגה האירופית יכול להעלות את מכבי ת"א לשלב 32 האחרונות • על הדרך הצהובים גם מחייכים בזכות ההכנסות הגבוהות שעוד יכולות לצמוח

ליאב נחמני
, עודכן

מכבי ת"א תסיים בקיץ הקרוב את העונש שהוטל עליה בעקבות חריגה ממגבלות הפייר פליי של אופ"א. ההעפלה לשלב הבתים של הליגה האירופית תעמיד את הצהובים במצב טוב יותר משחשבו עם סיום העונש בכל הקשור להכנסות. באפשרות השחקנים להבטיח העפלה לשלב 32 האחרונות ולהכניס לקופה סכום נאה של 1.1 מיליון יורו (לשם כך צריך שגם ויאריאל תנצח את סיבאספור).

"יודעים שיש משמעויות כלכליות להעפלה, אבל הצוות המקצועי והשחקנים רואים קודם כל את הפן המקצועי מול העיניים", אמרו במועדון הצהוב. עד כה בשלב הבתים של הליגה האירופית, מצבירת שבע נקודות, מכבי ת"א הכניסה סכום גבוה של 1.33 מיליון יורו. כל ניצחון עד תום המשחקים יכניס 570 אלף יורו נוספים. לכל אלה צריך לחבר את הסכומים הגבוהים שהכניסה האלופה מהעפלה לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות (יחד עם שלבי המוקדמות), שעומדים על כ־5 מיליון יורו.

אם העונה האירופית של מכבי ת"א תימשך מעבר לשלב הבתים, המועדון יסגור עונה כמעט חלומית. למה רק כמעט? במועדון מסבירים כי "היעדר הקהל ביציעים הקטין משמעותית את ההכנסות". זו יכולה היתה להיות עונה שבה רק ההכנסות מקהל בקמפיין האירופי היו מגיעות ל־40 מיליון שקלים, בלי קשר לספונסרים נוספים ולעוד הכנסות. זו יכולה היתה להיות עונה עם הכנסות של יותר מ־100 מיליון שקלים, אבל מיץ' גולדהאר ייאלץ להסתפק בהרבה פחות. עם זאת, גורמים משפטיים המעורים בנושא הפייר פליי סיפרו כי "העונה הזו של מכבי תל אביב מצוינת מבחינתה. היא תסיים את העונה עם רווחים ותוכל להשקיע הרבה כסף ברכש במהלך הקיץ הקרוב".

שכטר במפגש הקודם מול קרבאח // צילום: עמי שומן
שכטר במפגש הקודם מול קרבאח // צילום: עמי שומן

מבחינת ההכנות למשחק, שבשל המצב הביטחוני באזרבייג'ן יתקיים בטורקיה, המאמן גיורגוס דוניס יחזיר את הקשר דן גלזר להרכב במקומו של עדן קארצב. המגן השמאלי אופיר דוידזאדה יפתח במקומו של אנריק סאבוריט המורחק. בחלק הקדמי תמשיך השלישייה שהצטיינה בליגה מול הפועל כפ"ס: דן ביטון, יונתן כהן ואלכסנדר פשיץ'.

המגן מאור קנדיל אמר לאתר המועדון: "מחכה לנו משחק קשה נגד יריבה איכותית. הם אמנם עדיין לא השיגו נקודות בבית, אבל ניתחנו אותם, ראינו את המשחקים, וזו קבוצה חזקה מאוד. מקווים לתוצאה טובה כי המטרה היא לעלות לשלב הבא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...