"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דינו זוף: "פלה היה נהדר אבל הוא לא היה דייגו"
השוער האגדי שזכה עם נבחרת איטליה במונדיאל 1982 הסביר בראיון מדוע אין שחקן שישתווה לארגנטינאי: "פלה אולי היה שחקן שלם יותר אבל הוא לא היה יצירתי כל כך, לא היה לו את אותו ניצוץ והטירוף שיש לאמנים גדולים"
צילום: אי.פי.אי // מראדונה ופלה ב-1987

דינו זוף: "פלה היה נהדר אבל הוא לא היה דייגו"

השוער האגדי שזכה עם נבחרת איטליה במונדיאל 1982 הסביר בראיון מדוע אין שחקן שישתווה לארגנטינאי: "פלה אולי היה שחקן שלם יותר אבל הוא לא היה יצירתי כל כך, לא היה לו את אותו ניצוץ והטירוף שיש לאמנים גדולים"

מערכת ספורט היום
, עודכן

אגדת הכדורגל האיטלקי, דינו זוף, ערך ראיון בתקשורת המקומית והסביר מדוע איש אינו יוכל להשתוות אי פעם לדייגו ארמנדו מראדונה שנפטר השבוע, אפילו לא פלה. זוף ראה מקרוב את השחקנים הגדולים בעולם בדרך לזכייה של הסקוואדרה אזורה במונדיאל 1982, שיא הקריירה שלו שהסתיימה רק בגיל 40.

"מראדונה היה הגדול בכל הזמנים, האמן הגדול ביותר", אמר זוף לעיתון 'לה רפובליקה'. "תמיד קינאתי באומנים כי הם יוצרים. הייתי שוער אז תפקידי היה לעצור את היצירתיות הזו. אמן לא מתנהג כמו בן תמותה ודייגו היה האמן הגדול ביותר שראיתי אי פעם במגרש כדורגל", הוסיף.

עוד אמר האיטלקי: "פלה אולי היה שחקן שלם יותר אבל הוא לא היה יצירתי כל כך, לא היה לו את אותו ניצוץ והטירוף שיש לאמנים גדולים. פלה היה נהדר אבל הוא לא היה דייגו".

על האישיות שלו: "חבריו לקבוצה אהבו אותו כי הוא נתן להם ביטחון וגם מעולם לא לנתן להם לעבוד קשה בשבילו. הם ידעו שאם הם יתקעו במהלך המשחק, הוא יהיה האיש שיוביל אותם לניצחון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...