"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כ"ץ: "נציג את מסגרת התקציב בשני"
גורמים בכחול לבן ל"ישראל היום": "גרירת הרגליים של רה"מ ושר האוצר - פיגוע כלכלי" • כ"ץ בתגובה: עדיפה טובת המדינה על פני אינטרסים פוליטיים
השר כ"ץ // צילום ארכיון: אורן בן חקון // "משרד האוצר יפעל להעברת התקציב בפברואר 2021"

כ"ץ: "נציג את מסגרת התקציב בשני"

גורמים בכחול לבן ל"ישראל היום": "גרירת הרגליים של רה"מ ושר האוצר - פיגוע כלכלי" • כ"ץ בתגובה: עדיפה טובת המדינה על פני אינטרסים פוליטיים

דניאל רוט-אבנריאריאל כהנא
, עודכן

"תהליך אישור תקציב 2021 יוצא לדרך":שר האוצר ישראל כ"ץ דיווח היום (רביעי) על שסיכם עם רה"מ בנימין נתניהו שהוא ואנשי משרדו יציגו בפניו בשני הקרוב את מסגרת תקציב 2021. אליה יוצמדו חוקי ההסדרים והשינויים המבניים הנלווים לתקציב, שאותם מסיימים להכין בימים אלו.

"לאחר אישור רה"מ, משרד האוצר יפעל למול גורמי הקואליציה ומשרדי הממשלה השונים, בהם גם משרד המשפטים, כדי לסכם את פרטי התקציב ולהביאו לאישור הממשלה בהקדם" – כך נמסר מטעם כ"ץ. "לאחר מכן יפעל משרד האוצר להעביר במהלך חודש פברואר 2021 את אישורהתקציבבכנסת".

לדבריו, "השר כ"ץ הבהיר בדיונים הפנימיים כי הוא נחוש לקדם במהירות אתתקציב 2021יחד עם הרפורמות החשובות, שמטרתן להבטיח את התאוששות וצמיחת המשק הישראלי בתקופה שלאחר משבר הקורונה, זאת לצד המשך הסיוע לשכירים, לעצמאים ולבעלי העסקים עד לסיום המשבר".

"תקציב המדינה כבר מוכן ומעוכב מצרכים פוליטיים חודשים ארוכים", אמרו ל"ישראל היום" גורמים בכחול לבן בתגובה להודעה. "גרירת הרגליים של נתניהו וכ"ץ היא פיגוע כלכלי באזרחי ישראל במטרה לגרור אותנו לבחירות. קשישים, נכים, מובטלים ובעלי עסקים פושטי רגל לא צריכים לשלם מחיר על שיקולים אישיים ופוליטיים של ראש ממשלה", הוסיפו.

כ"ץ, מצדו, קרא לכחול לבן "להעדיף את טובת המדינה על פני אינטרסים פוליטיים צרים ולהצטרף לתהליך העברת התקציב, הרפורמות וחוקי ההסדרים - ובכך למנוע בחירות מיותרות בעיצומו של משבר הקורונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...