depositphotos

קורס השקעות בשוק ההון

מסחר בבורסה בשוק ההון מתאים לכל מי שרוצה ללמוד על שוק ההון ולהשקיע באופן עצמאי, ללא תיווך בית השקעות או יועץ. הקורס מקנה ידע מעשי בניירות ערך, מלמד על מדדים מובילים וסוקר את המוצרים הקיימים בשוק שאפשר ליצור מהם הכנסה חודשית פסיבית

כיום הריבית בבנקים שואפת לאפס. לכן, מומלץ ללמוד על מדדים מובילים בשוק ההון, מתי כדאי לקנות ומתי למכור. אפשר ללמוד על המוצרים השונים והסיכונים הקיימים בשוק ההון, בין אם המטרה היא להשקיע לטווח קצר או לטווח ארוך. כדאי ללמוד, האם שווה להסתכן ולהשקיע במניה בודדת, או שכדאי ללכת על בטוח ולהשקיע במדדים מובילים שרק עולים בטווח של שנים. והחשוב מכל: מתי כדאי לקנות נייר ערך או מדד מוביל, ומתי שווה למכור כדי להשיג תשואה מקסימלית על תיק ההשקעות שלך!


על מנת להרוויח בשוק ההון צריך תחילה להבין מהי בורסה, מי הם הגורמים המובילים הפועלים בשוק, האם כדאי לי לקנות מניה שיועץ השקעות בבנק המליץ עליה? יש להכיר וללמוד על בתי ההשקעות המובילים בישראל ובעולם, ללמוד על הגורמים לעליות ולירידות החדות בשווקים, איפה כדאי לנהל חשבון כדי לחסוך בעמלות ותכלס – איפה הכי כדאי להשקיע כדי לקבל תשואה ורווח גבוהים בלי לקחת סיכון על הכסף שלנו.


בנדל”ן ובעסקים ניתן להשיג תשואה שנתית ממוצעת החל מ-3% עד 10%. לעומת זאת, אם תשקיע במדדים מובילים, תוכל לקבל תשואות הרבה יותר גבוהות, בין 15% ל-20% בשנה בממוצע! אז למה אתה מחכה? למד בהקדם כיצד למנף את הכסף שלך וגלה בעצמך איך הכסף שלך מייצר בעבורך עוד כסף! כדאי לזכור: השארת הכסף בחשבון הבנק שוחקת את ערך הכסף.


מה מיוחד בקורס השקעות בשוק ההון של מור קורן


כדאי להבהיר, אף אחד מהקורסים הקיימים כיום בשוק לא המציא נוסחת פלאים להשקעות. הכללים של איך משקיעים במניות, מתי כדאי להשקיע וניתוח ערך לחברות – הינם סטנדרטיים ונלמדים ברוב הקורסים. אך יש להם חיסרון אחד אדיר שכדאי שתפנים – השקעה במניות ספציפיות מסוכנת. עובדה שרוב התלמידים שלמדו בקורסים השונים לא מצליחים להרוויח וחלקם אף מפסידים חלק גדול מההשקעה! אני, מור קורן, מצהיר שאני לא מוכן שתלמיד שלמד אצלי יפסיד חלק מהחסכונות שלו. לכן ההתמקדות בקורס שלי היא בהשקעה במדדים מובילים ובהכפלת המדדים שרק עולים עם השנים. כך הסיכון של המשקיע להפסד בטווח של שנים אפסי והסיכוי להרוויח תשואה דו-ספרתית ממוצעת בכל שנה גדול.


בטבלה שלפנינו אנו רואים את ההשקעה הראשונית בבורסה, 80,000 שקל, שמניבה תשואה של 15% נטו (20% ברוטו) בשנה. התצוגה בשנים. כאמור, המספר בטור השמאלי בטבלה הוא הסכום הסופי שניתן להגיע אליו לאחר 20,15,10,5 ו-25 שנה בהתאמה.


לדוגמה: אם ההשקעה הראשונה שלי הייתה 80,000 שקל, נוכל לראות בטבלה שלאחר כ-10 שנים יהיו לי 323,645 שקל ולאחר כ-20 שנים – 1,309,323 שקל. כלומר, אפשר להכפיל את הכסף שאנו משקיעים בבורסה בכל כ-5 שנים!



התעורר! אל תבזבז את הזמן! למד עכשיו איך לבצע השקעות בבורסה ולהכפיל את הכסף שלך! אין שום השקעה שניתן באמצעותה להכפיל את הכסף ולהגיע לתשואה של כ-20% בהשקעה של 3-2 דקות ביום בלבד.


מרצה הקורס – מור קורן הוא בוגר מצטיין לתואר שני במתמטיקה ומדעי המחשב. הוא בעלים של בית ספר לפסיכומטרי המתמחה בהבאת תלמידיו לציונים גבוהים, ובשנת 2016 הקים את קורס השקעות בשוק ההון הטוב בישראל. מור קורן החל להשקיע בשוק ההון כבר מגיל 16, ויש לו ניסיון של יותר מ-20 שנה בהשקעות. בנוסף, מור קורן כתב ספר בתחום ההשקעות “מיליון שקלים בפחות מ-7 שנים”.


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...