יובל בן נריה עם נדב ודניאל // צילום: אלינור כהן // יובל בן נריה עם נדב ודניאל

יובל בן נריה הפך למנטור, מי זכה בו?

השף "אימץ" לחיקו את הפופ אפ שסחף את ת"א בחודש האחרון • וגם: אניטה משיקה טעם חדש ואתם יכולים להיות אלו שימציאו אותו • חדשות האוכל

נדב ודניאל

הפופ אפ של נדב ודניאל, הזוג שהפליא בהכנת אוכל תאילנדי בעונה האחרונה של "MKR המטבח המנצח" והחל למכור את תוצרתו לאחרונה ברחבי תל אביב, ימשיך לחודש נוסף עקב הביקוש. השניים, כך מסתבר, פעלו מתוך המטבח של טאיזו, בו פועל בימים אלו "קפה טאיזו", גרסת המשלוחים של המסעדה שנחשבת בעיני רבים לטובה בישראל. שף המסעדה, יובל בן נריה, הפך אף ל"מנטור" המקצועי שלהם בנוסף להענקת האופרציה הלוגיסטית של המסעדה, שהקלה על הזוג. 

"יש לי ניסיון עצום וידע שצברתי בעשור האחרון שאני שמח להעביר הלאה", סיפר בן נריה. "לאחר ששמעתי את הסיפור שלהם על מפגש חוצה התרבויות של נדב עם הפועלים התאילנדים שלצידם גדל וההתאהבות של שניהם עם המסורת הקולינרית התאילנדית – אני מודה שהסתקרנתי.  גם אני התאהבתי במטבח של המזרח הרחוק ואני גאה להגיד שבמובן מסוים טאיזו הצליחה להכיר לקהל הישראלי טעמים מורכבים מתרבות זו. ברגע שזכיתי לטעום את האוכל שלהם היה לי ברור שיש פה צמד מוכשר מאוד. הם הגיעו אליי עם תפריט מוכן וטעמים מגובשים אך היו צריכים לקבל עזרה בתרגום למערך משלוחים רחב שיאפשר ביצוע מדויק. זו נקודת החיבור המיידית שהיתה לי איתם. מדובר בזוג צעיר, עם כישרון ואמביציה. ולי פתאום התפנה חלל מטבח ריק שרק עומד ומחכה למישהו שידליק בו את הלהבה – אז למה לא?".

משלוחים באפליקציית wolt בלבד

יובל בן נריה עם נדב ודניאל // צילום: אלינור כהן
יובל בן נריה עם נדב ודניאל // צילום: אלינור כהן

עורכת שולחן

סביר להניח שרובכם, אם לא כולכם, נתקלתם באינסטגרם ביעלי מגן ליילי או לכל הפחות בשולחן ערוך מעשה ידיה. מגן ליילי, בעלת הקייטרינג "עורכת שולחן" הפכה למפורסמת בזכות השולחנות המרהיבים והמעוצבים להפליא עליהם היא וצוותה עמלים, וכמו כל דבר יפה וטעים באינסטגרם, הפכה ללהיט. 

כעת, מגן ליילי משתדרגת ומשיקה אתר אינטרנט חדש שבו ירוכז מפעל חייה ויימכרו המארזים האיכותיים אותם היא מציעה ומכינה במיוחד. כרגע יש בעמוד מארז בראנץ' בוקס במחיר של 650 שקלים לפני שדרוגים (ויש מהם בשפע), לצד מארז פיצה ביתי שמחירו מתחיל מ-250 שקלים.

להזמנות

אינסטגרם

עכשיו זה כבר נראה לכם מוכר? שולחן של יעלי מגן ליילי // צילום: אלבום פרטי
עכשיו זה כבר נראה לכם מוכר? שולחן של יעלי מגן ליילי // צילום: אלבום פרטי

פאפא ג'ונס

רשת הפיצריות הבינלאומית השיקה שני טעמים חדשים שיסקרנו במיוחד את קהל הסועדים הטבעוני ואת שומרי ההפרדה בין בשר לחלב: פפרוני טבעוני ונקניקיות טבעוניות. לפאפא ג'ונס, כזכור, יש גם פיצה טבעונית מיוחדת שזוכה ללא מעט ביקורות טובות, וכעת הצטרפו אליה גם שתי תוספות ששווה לנסות.

להזמנות או *6699

פיצה עם נקניקיות טבעוניות של פאפא ג'ונס // צילום:
פיצה עם נקניקיות טבעוניות של פאפא ג'ונס // צילום:

אניטה

רשת גלידריות הבוטיק הבינלאומית יוצאת בשיתוף פעולה עם בית הספר לקולינריה "בישולים" במסגרתו הצרכנים והטועמים יזכו להיות אלו שיקבעו את הטעם החדש שייכנס לרשת בחורף הקרוב. הרשת פתחה אתר ייחודי בו ניתן להגיש את ההצעות לטעמים. ארבעת הטעמים שיעלו לחצי הגמר יוצגו בסניפי הרשת למשך כשבוע, כאשר הטעם המנצח יהיה זה שימכר הכי הרבה פעמים בשבוע בו יוצג. 

הזוכה המאושר יזכה במלגת לימודים ל"בישולים" בשווי עשרות אלפי שקלים. להגשת הטעמים לחצו כאן

קראק פא של אניטה // צילום: my social
קראק פא של אניטה // צילום: my social

סדנאות ויסקי בזום

פסטיבל הסינגל מאלט הוירטואלי הראשון בישראל יצא לדרך בעוד כשבועיים, בין התאריכים 6 ל-10 בדצמבר. במהלך הפסטיבל, שנערך ביוזמת יבואנית המשקאות IBBLS, יתקיימו מגוון סדנאות זום שיעבירו מומחים ממזקקות שונות מהארץ ומרחבי העולם. כמו כן, יקבלו המשתתפים ערכת טעימות לביתם בהתאם לסדנאות שבהן יבחרו.

עלות כל סדנה, בין 40 ל-60 שקלים.

להרשמה

ערכת הויסקי שתחולק למשתתפים // צילום: DrinkTLV
ערכת הויסקי שתחולק למשתתפים // צילום: DrinkTLV

 קפה גן סיפור

הקבוצה משיקה תפריט מרקים חורפי ומפנק, מותאם קורונה כמובן, שיוגש חם במתכונת טייקאוואי לצד תוספת מפנקת. המרקים יוגשו בכלים נוחים לאכילה בפארקים בהם שוכנים סניפי המסעדות, על מנת שניתן יהיה לאסוף את המרקים ולשבת לאכול אותם בסמוך, אם אכן מזג האוויר יאפשר זאת. 

בתפריט החדש נמצא, בין היתר, מרק מינסטרונה, קרם תרד וזוקיני, מרק וישיסואז, מרק קרם חציל, מרק בטטה ופטריות שחורות ואפילו ספיישלים מתחלפים. כל המרקים זמינים בסניפי הרצליה, הוד השרון, ראשון לציון, חולון, ירושלים, קרית אונו ואשדוד. 

תפריט מרקים של קפה גן סיפור // צילום: שירן שי כהן
תפריט מרקים של קפה גן סיפור // צילום: שירן שי כהן

מעדני הטבע

המעדנייה הטבעונית משיקה גבינות מחומרי גלם שחורים לכבוד הבלאק פריידיי שיכול בקרוב. בין הגבינות נמצא גבינת פחם, שהיא למעשה גבינת קשיו חצי קשה בציפוי ומילוי פחם שחור פעיל. בנוסף נמצא גם גבינת שום שחור, גבינת שקדים גליל קצח וחמאת שום שחור על בסיס קשיו מותסס בישלוב שום שחור מותסס. 

רכישה דרך האתר https://www.maadaney.shop/

או בטלפון 054-6333210 

משלוחים לכל הארץ

 גבינה חצי קשה קצח // צילום: אלינה פסיקוב
גבינה חצי קשה קצח // צילום: אלינה פסיקוב

וויסקי בר

מוזיאון הויסקי הראשון בישראל מציע למכירה אוסף בקבוקים יוקרתיים ובלעדיים בשיטת מכרז פתוח. איך זה עובד? כל הבקבוקים מופיעים בפוסט ייעודי בפייסבוק. מצאתם בקבוק שמוצא חן בעיניכם? השאירו הצעת מחיר בתגובות. הבקבוקים יימכרו למרבה במחיר. בהצלחה

קיים בקבוק בודד מכל סוג | סיום המכירה הפומבית: 30.11.20, בשעה 23:59

לינק למכרז : https://www.facebook.com/984858871629880/posts/3389363667846043/

וויסקי מוזיאון // צילום: אנטולי מיכאלו
וויסקי מוזיאון // צילום: אנטולי מיכאלו

נספרסו

החברה משיקה תרובות קפה במהדורה מוגבלת בהשראת המסורת האיטלקית. בנוסף לתערובת קפה עוצמתית חדשה "רגילה", השיקו בנספרסו תערובת קפה בטעם עוגיית אמרטי, תערובת בטעם עוגת אגוזי לוז ותערובת בטעם עוגיית ביסקוטי. לצד התערובות החדשות, תוכלו למצוא באתר החברה גל קולקציית כוסות וספלים חדשה.

להזמנה

נספרסו // צילום: יחצ
נספרסו // צילום: יחצ

בורגרס בר

רשת ההמבורגרים השלישית בגודלה בישראל מרעננת את התפריט עם מנות חדשות, בהן המבורגר טלה חדש ותפריט סלטים בתוספת חזה עוף, שניצל, סטייק או אסאדו.

דודו אוטמזגין

אמן הפטיסרי שנחשב לאחד הקונדיטורים המוערכים בישראל פתח השבוע את הסניף ה-15 שלו במתחם הבילויים והקניות "פיאנו" בנתניה. גם בסניף הזה נמצא עשרות סוגי מתוקים מחומרי גלם איכותיים, בהם, פרלינים, עוגות מוס, עוגות שמרים, שלל מאפים ועוד.

שושנה דמארי 10 נתניה

הסניף החדש של דודו אוטמזגין בנתניה // צילום: יניב אלמוג
הסניף החדש של דודו אוטמזגין בנתניה // צילום: יניב אלמוג
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...