צילום: דני מרון // מדר לאחר הבחירה. ערב היסטורי גם לרכז המוכשר

מרגש: ים מדר נבחר במקום ה-47 ע"י בוסטון

הרכז הצעיר של הפועל תל אביב, נקטף ע"י מועדון הפאר באמצע הסיבוב השני • טרם ברור אם ישחק השנה ב-אן.בי.אי

לאחר הבחירה של דני אבדיה בדראפט ע"י וושינגטון וויזארדס, הלילה/בוקר המרגש של הכדורסל הישראלי נמשך כאשר גם ים מדר נבחר על ידי קבוצה מהליגה הטובה בעולם.

הרכז הצעיר של הפועל תל אביב נבחר ע"י בוסטון סלטיקס במקום ה-47 באמצע הסיבוב ה-2. בחירה בסיבוב השני אינה מקנה חוזה מובטח כך שעדיין לא ברור האם הוא ישחק במועדון הפאר כבר בשנה הקרובה. לא מן הנמנע כי הקבוצה המעוטרת ביותר ב-אן.בי.אי תבחר להשאיר אותו בישראל לשנה הקרובה ולצרף אותו לשורותיה בהמשך. על פי דיווחים ה-GM של בוסטון דני איינג' אמר שהוא מתכנן להשאיר את מדר בישראל לפחות לעונה נוספת.

מדר אמר לאחר הבחירה: "זה חלום. מהרגע שאתה מתחיל לשחק כדורסל זה משהו שאתה חולם עליו. יש לי צוות שדואג לעדכן אותי וידעתי לאיזה כיוון זה הולך. אני שמח להגיע למועדון כזה ענק. זה מטורף". 

מדר וההורים הגאים, הבוקר // צילום: דני מרון
מדר וההורים הגאים, הבוקר // צילום: דני מרון
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...