מנחה "המרדף", איתי הרמן // צילום: שלומי יוסף // מנחה "המרדף", איתי הרמן // צילום: שלומי יוסף

זוכרים את הזקן: חידון בן-גוריון ייערך בהנחיית "הצ'ייסר"

בית בן-גוריון יקיים בזום תחרות טריוויה חינמית נושאת פרסים לציון יום פטירתו של ראש הממשלה הראשון • הציבור מוזמן להירשם ולהשתתף

בית בן-גוריון בתל אביב מצא דרך בלתי רגילה לציין את יום השנה ללכתו של ראש ממשלת ישראל הראשון ומגדולי מייסדי המדינה, דוד בן גוריון. הבית, האמון על שימור המורשת וספריית הענק שהותיר אחריו המנהיג עורך חידון טריוויה נושא פרסים שאותו ינחה איתי הרמן, מנחה התוכנית "המרדף" בכאן 11. 

האירוע מחולק לשני שלבים. בשלב הראשון יוזמנו המשתתפים להתקיל את הרמן בשאלות משלהם על אודות חייו ופועלו של בן-גוריון, ובשלב השני תתקיים תחרות הטריוויה שבה הרמן ישאל את המשתתפים שאלות. 

החידון יתקיים בזום ויהיה פתוח ל-400 נרשמים ראשונים מקרב הציבור הרחב. מתן הנקודות יתבסס על שקלול מהירות התשובה ומספר התשובות הנכונות, כלומר מי שיענה על הכי הרבה שאלות נכונות בכמה שפחות זמן, יזכה בחידון. הרמן ינחה את האירוע מהספרייה בבית בן-גוריון.

אז אם אתם משוכנעים שאתם יודעים כל מה שיש לדעת על המנהיג בעל החזון ונמוך הקומה, שניווט את המדינה בשנותיה הראשונות, או אם מתחשק לכם ללמוד דבר או שניים במסגרת תחרות מהנה, בית בן-גוריון מזמין אתכם להשתתף ולהירשם בלינק למטה. האירוע יתקיים ביום ראשון 22 בנובמבר בשעה 18:00. ההשתתפות בחינם.

להרשמה לחצו כאן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...