"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: קארדי בי מתעמתת עם שוטרים
שליפות נשק חם וחילופי האשמות סמוך לעצרת תמיכה בנשיא טראמפ הביאו את הראפרית, בעלה ובן דודה לנקודת רתיחה עם המשטרה המקומית • צפו בתיעוד
צילום: AP // קארדי בי

צפו: קארדי בי מתעמתת עם שוטרים

שליפות נשק חם וחילופי האשמות סמוך לעצרת תמיכה בנשיא טראמפ הביאו את הראפרית, בעלה ובן דודה לנקודת רתיחה עם המשטרה המקומית • צפו בתיעוד

ענבל חייט
, עודכן

הראפריתקארדי בישוב מוצאת את עצמה בכותרות, ולא בגלל השירים שלה. הפעם זה בעקבות עימות עם כוחות משטרה בעצרת בחירות של טראמפ.

בסרטון שהופץ ברשתות החברתיות, הראפרית נראית צועקת ומתעמתת עם שוטרים, לאחר שאלה ביקשו לעכב לחקירה את בעלה הראפראופסט, בעקבות תלונה שהתקבלה על שנופף לכאורה בנשק מתוך הרכב בו נהג לכיוון תומכי הנשיא דונלד טראמפ, בעצרת בחירות שהתקיימה בבוורלי הילס בשבת.

"זה הבעל שלי", נשמעת הראפרית (28) צועקת לעבר השוטרים כשהיא מוחזקת על ידי מספר אנשים (שניסו ככל הנראה לרסנה כדי למנוע מהוויכוח המילולי להתדרדר לעימות פיזי), "למה אתם מכוונים אקדח לעברו?".

בעלה, הראפר אופסט (28) נראה בתחילה עומד ליד מכוניתו כשהוא מתבקש על ידי השוטרים להתרחק מרכבו וצועק לעברם כי הוא אינו הולך לשום מקום. מאוחר יותר הוא נצפה עומד כנגד הקיר במקום, כשהוא מתושאל על ידי השוטרים בזירה.

בעוד הוא מתושאל על ידי השוטרים, הראפרית נשמעה צועקת: "תנו לי להקליט את זה. זה משוגע. הבעל שלי לא חמוש. הוא לא חמוש".

אופסט עוכב לחקירה על ידי השוטרים יחד עם בן דודה של קארדי שהיה עמו ברכב. לטענתו של אופסט, שתיעד את העימות עם כוחות השיטור בסרטון שהעלה ללייב שלו באינסטגרם, תומכים בעצרת של טראמפ חבטו במכוניתו עם דגל.

בן דודה של קארדי נעצר ונלקח לחקירה באשמת נשיאת נשק ושוחרר לאחר מספר שעות בערבות של 35 אלף דולר. בהצהרה ששוחררה מאוחר יותר על ידי המשטרה, נאמר כי רק בן דודה של קארדי נלקח לתחנה וכי לאחר תשאול בזירה, בעלה אופסט שוחרר לדרכו.

"הוא לא חמוש!". אופסט וקארדי בי // צילום: AP
"הוא לא חמוש!". אופסט וקארדי בי // צילום: AP

קארדי ואופסט נישאו ב-2017 ומאז נפרדו וחזרו מספר פעמים.

לפני חודש פורסם כי הראפרית, שידועה כתומכת נלהבת של המועמד לנשיאות ג'ו ביידן, הגישה בקשת גירושים, אך מאז הספיקו השניים, החולקים בת משותפת בת שנתיים, לשוב האחד לזרועות השנייה ואף חגגו יחד במסיבת יום ההולדת הסוערת של קארדי לפני כשבועיים, שהסתיימה כזכור בהעלאה בטעות של תמונת עירום של קארדי ממיטתה.

מאז הספיקה הראפרית לסגור את חשבון הטוויטר שלה, לאחר שמאסה לדבריה במתקפות הבלתי פוסקות של גולשים כלפיה, במיוחד בכל הקשור לקשר הזוגי הסוער שלה ושל אופסט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...