"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העימות האחרון בנאשוויל: הנשיא טראמפ הפגין איפוק ומיקוד - ביידן תקף וגמגם
הנשיא המכהן והמועמד הדמוקרטי התכתשו במשך שעה וחצי • טראמפ האשים את ביידן: "הוא קיבל שלושה מיליון דולר מרוסיה" • סגן הנשיא לשעבר תקף בחזרה: "אתה קיימת עסקים בסין בחשבון בנק סודי" • טראמפ על הקורונה: "אנו לא יכולים לסגור את האומה"
העימות האחרון בין ביידן וטראמפ // צילום: רויטרס

העימות האחרון בנאשוויל: הנשיא טראמפ הפגין איפוק ומיקוד - ביידן תקף וגמגם

הנשיא המכהן והמועמד הדמוקרטי התכתשו במשך שעה וחצי • טראמפ האשים את ביידן: "הוא קיבל שלושה מיליון דולר מרוסיה" • סגן הנשיא לשעבר תקף בחזרה: "אתה קיימת עסקים בסין בחשבון בנק סודי" • טראמפ על הקורונה: "אנו לא יכולים לסגור את האומה"

, עודכן

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, וסגן הנשיא לשעבר והמועמד הדמוקרטי במרוץ לבית הלבן, ג'ו ביידן השתתפו הלילה (שישי) בעימות האחרון במערכת הבחירות לנשיאות. העימות נערך באוניברסיטת בלמונט בעיר נאשוויל, בירת מדינת טנסי שבארצות הברית, והמנחה של העימות הייתה קריסטין וולקר.

שני המועמדים התכתשו בנושא הקורונה, והנשיא טראמפ האשים את ביידן בטיפול כושל במשבר רפואי קודם שפקד את ארצות הברית בזמן נשיאותו. הוא תקף: "עכשיו הוא מגיע ואומר לנו מה לעשות". ביידן מצידו האשים את טראמפ בהזנחת משבר הקורונה ובתליית תקווה בפיתוח חיסונים.

טרמאפ תקף את ביידן ואמר: "אני לא הרשיתי לעצמי להסתגר ולנהל את הקמפיין מהמרתף כמו שביידן עשה, יכולתי להסתגר בחדר יפיפיה בבית הלבן. אנחנו לא יכולים לסגור את האומה שלנו". ביידן מצידו טען כי טראמפ "ידע על הסיכונים של הנגיף, שהוא חמור יותר משפעת. הוא אמר לעיתונאים כי הוא לא מעוניין ליצור פאניקה. הציבור האמריקני לא נכנס לפאניקה, הוא נכנס לפאניקה".

"לא יכולים לסגור את האומה שלנו". הנשיא טראמפ במהלך העימות הנשיאותי בנאשוויל // צילום: איי.פי
"לא יכולים לסגור את האומה שלנו". הנשיא טראמפ במהלך העימות הנשיאותי בנאשוויל // צילום: איי.פי

בין השניים התפתחו חילופי דברים בשאלת מימון קמפיין הבחירות. "אתה האיש שלוקח את הכסף מוול-סטריט, לא אני, אני יכלום להדהים אותך בסכומים שאני מגייס אבל אני לא עושה את זה", אמר הנשיא למועמד הדמקרטי.

"הרוסים נתנו לו מיליונים"

המועמד הדמוקרטי נאלץ לענות לשאלות בנושא פרשת המעורבות של בנו בחברת "בוריסמה" האוקראינית. ביידן דחה את ההאשמות וגלגל אותן לפתחו של טראמפ. "היחיד שהסתבך באוקראינה זה הבחור הזה (טראמפ) כשניסה להשיג מממשלת אוקראינה מידע שיפליל אותי".

דחה את ההאשמות. ג'ו ביידן // צילום: איי.פי
דחה את ההאשמות. ג'ו ביידן // צילום: איי.פי

טראמפ מצידו הפתיע וטען כי ביידן קיבל שלושה מיליון וחצי דולרים מממשלת רוסיה וציין כי לביידן יש קשרים טובים עם אשתו של ראש עיריית מוסקבה. "בנו של ביידן ואחיו שואבים כסף, כמו שואב אבק, ממדינות זרות", האשים טראמפ.

טראמפ הגן על מדיניות ההגירה שלו: "הגבולות שלנו בטוחים יותר מאי פעם. בנינו 400 מיילים של חומה יעילה מאוד. ביידן בנה את הכלובים בהם מחזיקים את הילדים שהופרדו מהוריהם. ביידן בתגובה הצהיר כי יעביר חקיקה שתסדיר את מעמדם של למעלה מ-11 מיליון מהגרים לא חוקיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...