מכה ליורוליג: שליש מחזור נדחה
נגיף הקורונה ממשיך לפגוע בלוח המשחקים של המפעל הבכיר ביבשת • הנפגעות העיקריות: זניט, וילרבאן ובאסקוניה • חמישה מקרי הדבקה באלבה ברלין
הקורונה ממשיכה להכות ביורוליג. שליש מהמחזור הקרוב לא ישוחק בגלל בעיות הקשורות בנגיף כאשר במסגרת המחזור החמישי במפעל הבכיר ביבשת נדחו שלושה משחקים שהיו אמורים להיערך בימי חמישי ושישי.
המשחק בין זניט סנט פטרסבורג למילאנו שהיה אמור להיות ביום חמישי יידחה בגלל ריבוי נדבקים בקבוצה הרוסית וזה יהיה המשחק השלישי ברצף של זניט שיידחה. בנוסף, המשחק בין אלבה ברלין לבין באסקוניה שהיה אמור להיערך בגרמניה ביום חמישי גם לא ייערך כמתוכנן. לאלבה יש אומנם רק נדבק אחד בקורונה, אך לפי החוקים כל הקבוצה נכנסה בבידוד והיא אינה יכולה להופיע למשחק. לבאסקוניה זה כבר המשחק השני שנדחה בגלל בעיות קורונה אצל יריבותיה.
אנאדולו אפס הייתה אמורה לארח את וילרבאן באיסטנבול. למשחק ייקבע מועד חדש בגלל כמות חיוביים גדולה אצל הצרפתים. ל-וילרבאן זהו כבר המשחק השלישי ברצף שנידחה.
כזכור, אתמול ביטל היורוליג את ההוראה הראשונית שלו שקבוצות שלא יעמידו סגל עם מספיק שחקנים ייענשו בהפסד טכני. במקום זה נקבע שהמשחקים יוכלו להידחות ולהתקיים במועד אחר עד שלוש פעמים. מאז פתיחת העונה ביורוליג נדחו כבר 7 משחקים.
אלבה ברלין,שמשחקה בוטל הודיעה הערב על חמישה מקרי הדבקה שמתווספים לשחקן החולה עליו הוכרז קודם לכן. כל הקבוצה נכנסה לבידוד. כזכור, משחקה האחרון של אלבה היה במוסקבה מול צסק"א ביום שישי האחרון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
