"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יחמיץ את הונגריה: ברוך שמאילוב נדבק בקורונה
הג'ודוקא מרגיש טוב וללא תסמינים, אך לא יוכל להשתתף בתחרות הגראנד סלאם שתיערך השבוע בבודפשט • שאר הספורטאים יצאו שליליים
צילום: איגוד הג'ודו // ברוך שמאילוב (במרכז). יחמיץ את הטורניר הקרוב

יחמיץ את הונגריה: ברוך שמאילוב נדבק בקורונה

הג'ודוקא מרגיש טוב וללא תסמינים, אך לא יוכל להשתתף בתחרות הגראנד סלאם שתיערך השבוע בבודפשט • שאר הספורטאים יצאו שליליים

מערכת ספורט היום
, עודכן

קורונה גם בג'ודו הישראלי. ספורטאי נבחרת ישראל בג׳ודו עברו בדיקת קורונה ואמש (מוצ"ש) נמסר מטעם האיגוד כי כל הספורטאים יצאו שליליים בבדיקה, פרט לברוך שמאילוב, שלא יוכל להשתתף בתחרות הגראנד סלאם שתיערך בהונגריה.

עוד נמסר כי שמאילוב מרגיש טוב וללא תסמינים, הוא ושני שותפיו הקבועים לאימון נכנסו מיידית לבידוד על פי הוראות משרד הבריאות.

יצוין כי במהלך היום תיערך בדיקה שניה לכול הספורטאים, עם הנחיתה בהונגריה בדיקה שלישית,‏ ולפני השקילה בדיקה רביעית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...