בשורה משמחת נוספת התקלה הבוקר (שישי) לענף הכדורגל. קבוצות הליגה הלאומית ישובו להתאמן ביום ראשון הקרוב תחת בידוד ביתי מלא כאשר המשחקים יחודשו ביום שני 02.11.
יו"ר מנהלת הליגות ארז כלפון: "קבוצות הליגה הלאומית חוזרות לאימונים ולפעילות. אני מודה למשרד הבריאות ולמשרד התרבות והספורט על שיתוף הפעולה בהחזרת פעילות הליגות המקצועניות".
עוד הוסיף כלפון: "אני קורא לראשי קבוצות הליגה הלאומית, לצוותים המקצועיים ולשחקנים ודורש מהם לשמור באופן מחמיר על כללי הזהירות הנדרשים לרבות הבידוד הביתי של השחקנים והצוותים המקצועיים, באופן שיאפשר את המשך הפעילות. קבוצה שלא תשמר, צפויה לסנקציות כבדות וזאת בנוסף לפגיעה ספורטיבית בשל היעדר שחקנים ולכן על כל אנשי הקבוצה לנהוג באחריות רבה על מנת שהעונה תסתיים באופן ספורטיבי".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
