"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אנגליה מאוכזבת, צרפת חוגגת
ליגת האומות: הפסד נבחרת שלושת האריות לדנמרק מעורר ביקורת • בטריקולור מהללים את אנטואן גריזמן אחרי הניצחון בקרואטיה
מגווייר מורחק. ביקורות לצד תמיכה // צילום: אי.פי // מגווייר מורחק. ביקורות לצד תמיכה

אנגליה מאוכזבת, צרפת חוגגת

ליגת האומות: הפסד נבחרת שלושת האריות לדנמרק מעורר ביקורת • בטריקולור מהללים את אנטואן גריזמן אחרי הניצחון בקרואטיה

, עודכן

אנגליה הסתובבה עם הראש בעננים אחרי ניצחון החוץ ביום ראשון על בלגיה (1:2), אבל הנה אתמול, כפי שהתקשורת הבריטית ציינה: "השחקנים של גארת' סאות'גייט נחתו בחזרה על הקרקע" - זאת אחרי הפסד ביתי לדנמרק 1:0.

ההצלחות היחסיות של נבחרת שלושת האריות, שהגיעה במוןנדיאל האחרון לחצי הגמר, יצרו תחושה שאחרי שנים ארוכות תואר בינלאומי בהישג יד ושהדור הנוכחי מסוגל לעשות זאת. עם זאת, נראה שהדרך לפסגה עוד ארוכה.

ביקורת רבה הוטחה בבלם הנבחרת, הארי מגווייר - הבלם היקר בעולם שעלה למנצ'סטר יונייטד יותר מ-80 מיליון פאונדס - שביצע שתי עבירות במחצית הראשונה והורחק כבר בדקה ה-32. האדום שספג העביר את המושכות לרגליים הדניות, וכבר שלוש דקות אחר כך גם הגיע השער היחיד במשחק - כריסטיאן אריקסן כבש את ה-0:1 לדנים.

"נזרקים עליו הרבה מקלות", החל המנג'ר האנגלי סאות'גייט לגונן על הבלם, "אבל אנחנו מאמינים בו". סאות'גייט מודע לכך שמגווייר חווה בעיות אישיות מחוץ למגרש - הסתבך בחופשת הקיץ ביוון ונעצר על ידי המשטרה המקומית - אך ממשיך להאמין בבלם יונייטד.

גריזמן נכנס לכושר

בצד השני של תעלת למאנש חגגו ניצחון, כשצרפת חזרה מקרואטיה עם 1:2. אחד המצטיינים היה החלוץ אנטואן גריזמן, שכבש את השער הראשון, והעביר מסר למאמנו בברצלונה רונלד קומאן.

גריזמן, אותו רצתה פ.ס.ז', זוכה בברצלונה לאהדתו החשובה של לאו מסי, אבל רוצה שגם המאמן ההולנדי יבין שעליו לשחק כחלוץ מרכזי ולא באגף.

גריזמן בפעולה. שער ומסר לקומאן // צילום: אי.אף.פי

לסוגיה זו נדרש גם מאמן הטריקולור דידייה דשאן, שאהב מאוד את היכולת של חלוץ ברצלונה: "אנטואן גריזמן ישחק בדיוק במקום שהוא צריך, וזה עזר לו להתחבר למשחק ולהבקיע את שערו ה-33 בנבחרת, אם מישהו לא שם לב".

דבריו של דשאן, גם הם קורצים לקומאן, אבל יחד עם זאת הוא לא שכח לשבח גם שני שחקני התקפה נוספים, אנטוני מרסיאל ממנצ'סטר יונייטד וכמובן קיליאן אמבפה מפ.ס.ז': "שניהם לא הפסיקו לרוץ ולעשות תנועה גם בלי כדור. הם ידעו להיכנס לחללים הפנויים ועשו עבודה טובה, יחד עם גריזמן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...