"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לברון ג'יימס: "אני רוצה שיתנו לי כבוד גם"
הנאום של קינג ג'יימס ושיחת הטלפון עם אימו בחדר ההלבשה • ההקדשה של פניקה לקובי בראיינט • האוהדים שחגגו ב-LA • והשחקן שנשכח באולם ונאלץ ללכת ברגל • סיכום לילה סגול-צהוב
צילום: AFP // ג'יימס. רוצה כבוד

לברון ג'יימס: "אני רוצה שיתנו לי כבוד גם"

הנאום של קינג ג'יימס ושיחת הטלפון עם אימו בחדר ההלבשה • ההקדשה של פניקה לקובי בראיינט • האוהדים שחגגו ב-LA • והשחקן שנשכח באולם ונאלץ ללכת ברגל • סיכום לילה סגול-צהוב

מערכת ספורט היום
, עודכן

אחרי שעשה זאת שלוש פעמים בעבר, עם מיאמי וקליבלנד, לברון ג'יימס זכה הלילה באליפות הרביעית שלו ,הפעם במדי הלוס אנג'לס לייקרס. מלבד טבעת האליפות, ג'יימס זכה גם בתואר ה-MVP של סדרת הגמר בפעם ה-4. אבל כל התארים לא מספיקים לג'יימס שבסיום המשחק אמר: "אני רוצה שיתנו לי כבוד גם".

לאחר המשחק בחדר ההלבשה, קינג ג'יימס שוחח בטלפון עם אימו גלוריה ואמר לה: "אין דבר שיכול לעצור אותי. אני מקווה שאמשיך לתת לך להרגיש גאה בי, אמא".

אנתוני דיוויס סיכם גם הוא את התחשות אחרי הזכייה בטבעת אליפות ראשונה:

הג'נרל מנג'ר של הלייקרס, רוב פניקה, הקדיש את האליפות לכוכב המנוח של המועדון, קובי בראיינט, שנהרג בתאונת מסוק יחד עם בתו ג'יאנה בתחילת השנה:

אחד הרגעים המצחיקים של הלילה נרשם כשהתברר שהלייקרס שכחו באולם את קווין קוק, שהגיב על שידור הלייב באינסטגרם של ג'יי אר סמית' מהאוטובוס של הקבוצה וכתב: "תעשו סיבוב פרסה! אני צריך ללכת ברגל אחרי שזכיתי בטבעת, מה לעזאזל".

בינתיים שהקבוצה שלהם זכתה באליפות מספר 17 בבועה באורלנדו, אוהדי הלייקרס חגגו מחוץ לסטייפלס סנטר בלוס אנג'לס, רבים מהם עם החולצה של קובי בראיינט.

צילום: AFP
צילום: AFP
צילום: רויטרס
צילום: רויטרס
צילום: AFP
צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
צילום: AFP
צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...