"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקמפיין של איגוד השחייה: "תחזירו לנו את הספורט"
על רק הפירסומים על הכוונה להחזיר את הספורט הימי רק בסוף דצמבר, ראשי האיגוד קוראים לכל הגורמים המעורבים לשנות את ההחלטה ולהשיב לפעילות את הספורטאים
צילום: אי-פי // יונתן קופלב. רוצה לחזור לבריכה

הקמפיין של איגוד השחייה: "תחזירו לנו את הספורט"

על רק הפירסומים על הכוונה להחזיר את הספורט הימי רק בסוף דצמבר, ראשי האיגוד קוראים לכל הגורמים המעורבים לשנות את ההחלטה ולהשיב לפעילות את הספורטאים

מערכת ספורט היום
, עודכן

על רקע הפירסומים לפיהם ישנה כוונה להחזיר את פעילויות הספורט הימי של קבוצות האימון רק בסוף דצמבר, איגוד השחייה יצא הבוקר (ראשון) בקמפיין שכותרתו "החזירו לנו את הספורט", בתקווה לשינוי במצב.

ראשי האיגוד יצרו סרטון בו יו"ר האיגוד, סימון דוידסון קרא לכל הגורמים המעורבים לשנות את ההחלטה ולהשיב את הספורטאים - ובראשם הילדים והנוער בקבוצות התחרותיות - למסגרות האימון בבריכה על רקע קביעת משרד הבריאות שאין סכנת הדבקות בבריכות השחייה.

"פעילות ספורט היא הכרחית לילדים שסגורים כבר תקופה ארוכה בבתים ללא מסגרת חברתית מסודרת ומבוקרת וללא פעילות", אמרו הבוקר באיגוד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...